12.4.2012

I move slow and steady but I feel like a waterfall

 Le Potager 014 copy2

Pieni ikuisuus sitten sain Emmasofialta tällaisen haasteen/tunnustuksen/jutun, jossa ideana on kertoa seitsemän asiaa itsestään. Musta kyllä tuntuu etten täällä muuta teekään, kuin kerron randomeita asioita itsestäni, mutta tässäpä siis muutama lisää:

1. En voi elää pitkien kynsien kanssa. Jos mun kynnet ei oo ihan lyhyet (mulle liian pitkät on jo tyyliin pari milliä sormenpäästä) niin kädet tuntuu jotenkin oudoilta ja likaisilta koko ajan. Kaikenmaailman rakennekynnet ja geelit on mulle ihan no-no. Kynsilakkaa saa ja pitää kuitenkin olla. Hauskaa tässä on se, että mun kynnet kasvaa tosi nopeasti ja on suht vahvatkin, eli saisin niitä varmasti pidettyä pitkinä, jos haluaisin.

2. Kynsien pureskelu on musta kuitenkin ihan superällöttävää, enkä onneks oo koskaan sitä harrastanut.

Père Lachaise 023 copy

3. Jumitun helposti tiettyihin biiseihin, kun teen jonkun hyvän musiikkilöydön. Repeatilla saattaa soida muutama tai vaan yksi tietty biisi useiden päivien ajan. Viimeksi taisin koko viime viikon popitella Grimesin biisejä "Genesis", "Oblivion" sekä etenkin "Vowels = Space and Time". Muistan myös erään päivän ehkä tammikuulta, kun kuuntelin aamusta iltaan ainoastaan Rihannan We Found Lovea, vaikken muuten Rihannasta yhtään tykkääkään. Mutta siinä biisissä (ja videossa!) vaan on sitä jotain. (Calvin Harris??? :---D)

4. Tästä oon maininnut aiemminkin, siis että soittolistojen teko on parasta ikinä. Mulla on Spotifyssa varmasti satoja soittolistoja liittyen juurikin tohon jumitteluun, helpointa tehdä niistä parista biisistä "soittolista" ja painaa repeatia. On mulla tietysti myös "oikeita" soittolistoja eri tilanteisiin, löytyy mm. sen nimisiä kuin "slow & steady", "mitt hjärta blöder", "sunnuntaiolo", "all of the lights" (jossa vain biisejä, joiden nimessä esiintyy sana light) sekä monta monta siivous- ja tiskausmusalistaa.

5. Jätän kaiken aina viime tippaan, pätee etenkin koulutehtäviin. Ihan sairaan ärsyttävä tapa! Seuraavan päivän koulutehtävän teen saletisti vasta edellisenä iltana, tai jopa saman päivän aamuna. Mulla on pakko olla joku deadline, ennen kuin saan mitään aikaiseksi. Älä tee mitään tänään, minkä voit tehdä huomennakin. Due tomorrow, do tomorrow.

 un jour à paris 084 copy

6. Kai tässä on pakko kertoa myös joku vähän nolo juttu, joten.. Itken vuolaasti joka kerta Sinkkuelämää-leffan (sen ekan) kohtauksessa, jossa Carrie iskee kukkapuskan Mr. Bigin päähän. En oo mikään todellinen Sinkkuelämää-fani, joka on nähnyt jokaisen jakson kymmeneen kertaan, vaan lähinnä aina jonkun jakson sieltä täältä sattumalta. Siis onhan se ihan hyvä sarja, en sitä kiellä. Sen ekan leffan omistan kuitenkin jopa ihan dvd:nä, koska sain sen joskus eurolla, kun tilasin jotain cd-levyjä muistaakseni.

7. Jos ahdistaa, niin kauniilla kuvilla (musiikin ohella) on muhun joku outo, rauhoittava vaikutus. Tumblr on ihaninta ikinä, kunhan on löytänyt samanhenkisiä seurattavia. Paljon kivempi kuin We Heart It, jossa 90 % on kuvia One Directionista ja Justin Bieberistä... Parasta on myös klikata omat arkistot auki ja nähdä vain omaa silmää miellyttäviä kuvia, eye candyyy!

+ Bonus: Mun superjännittävää elämää ja supertaiteellisia puhelinkuvia voi nyt seurata myös Instagramissa, löydyn nimimerkillä bisousroosa. Tätä on ootettu! Tai siis minä oon oottanu että se tulee myös muille kuin iPuhelimille, heheh.Ainiin! Hitto, pitikö tässä laittaa tätä eteenpäinkin, hmm. Oon tylsä ja suosin kamuja, joten Sini ja Juuli, olkaas hyvät. Ei tää muiltakaan kielletty ole, oon varma että kovin monen blogi on erittäinkin lovely!

PS. Kuvissa ollaan Pariisissa, ensin minä oudon kulmakarvattomana ja ripsettömänä kasvisravintolassa syömässä lempityttöjen kanssa päivänä, jolloin ohut hellemekkokin liimautui takapuoleen, sitten oikeasti harmahtavia taloja lähellä Père-Lachaisea, lopuksi tyyppejä ottamassa hääkuvia kirjaston portailla.

6 kommenttia:

 1. hei jee, teenkin ton huomenna :--) söpö olet

  VastaaPoista
 2. Löysin tän blogin sun Instagrammin kautta! Siellä oli niin kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
 3. inka: hei kivaa, jotain hyötyä siitäkin siis, hahah :-D tervetuloa ja kiitos! :--)

  VastaaPoista
 4. Mä taas en koskaan pysty jättämään mitään viimetippaan! :D Mua rupee ahdistamaan ja stressaamaan jos joku juttu roikkuu kauan tekemättömänä :b

  VastaaPoista
 5. aino: no arvaa vaan stressaanko mää niistä asioista! vielä enemmän kun deadline lähestyy ja en vaan saa aikaan :DDD helpommalla pääsis sun tavallas! ;--D

  VastaaPoista