23.4.2012

Muista, että heikot ovat julmia ja lempeyttä voi odottaa vain voimakkailta

Tykkään kamalasti varjoleikkejä-blogin Kaisan tekemistä videopostauksista ja siitä sainkin inspiraation näyttää teille kivoja videoita, joihin oon törmännyt mm. muissa blogeissa, Facebookissa yms.

Ensiksi suloisia, koskettavia, kauniita ja kylmiä väreitä (hyvällä tavalla) aiheuttavia videoita, seuraavalla kerralla jotain vähän erilaista (näitä löytyi niin paljon, että oli pakko jakaa osiin).

Suosittelen lämpimästi katsomista!


Löytyikö lempparia? Saa myös vinkkailla siisteistä videoista!

4 kommenttia:

 1. Hei tykkään ihan hirmusesti sun blogista joten mulla on sulle tuo tunnustus joka on melkeen jokaisella jo kiertänytkin varmaan :---)

  http://pitkamatkakauas.blogspot.com/2012/04/liebster-blog-award.html

  VastaaPoista
 2. peppi: voi kiitos paljon! oon tosiaan tän jo tehnyt, mutta kiitos silti ihan hurjasti! :-) näitähän ihan satelee nyt koko ajan, tämmöseen suosioonhan vois ihan tottua hohhohhoo :DDDDDD ei mutta siis oikeasti, tämä ilostutti kovasti, sanoinko jo että kiitos!! :--)

  VastaaPoista
 3. moi roosa!!

  kato mää löysin sun blogin! jee tämä on ihana ja oikeasti tuli yhdeksi minun lemppariksi, puspus ♥

  ja super siistejä videoita! mä oon fiilistelly nyt viime aikoina longboard girls crew-videoita, koska aion pian ostaa oman laudan. tää on musta ihan älyttömän siisti lonkkarivideo: http://www.youtube.com/watch?v=vZIcbbSUUQQ

  toivottavasti nähään taas pian!!:-)

  VastaaPoista
 4. moi annukka!!!!!!! huippua :D ihana kuulla, ai että, kivaa :)))

  hahaa, arvaas mitä! olin just alkamassa tehä tokaa osiota näistä videoista ja niissä tulee olemaan JUURIKIN yksi lonkkarivideo, hahhhah! parasta :DD munkin on ehkä pian pakko tehä jotain tälle lonkkarikuumeelle, en kestä!! :D

  toivottavasti nähdään! mun sydän itkee verta kun en pääse teiän vappubileisiin :'((((((

  VastaaPoista