22.4.2012

I don't want to sleep alone, can you play me one more song?

 
Kivojen asioiden listaan voinee lisätä myös kuivat kadut ja auringonpaisteen, ainakin joka kolmas päivä, kun takatalvi ei iske. Ja myös sen, että päätin opetella käyttämään päähuiveja. Hamstraan kivoja aina kirppareilta, mutta liian harvoin ne eksyy käyttöön asti. Ensi kesä olkoon siis huivikesä! Kirjoitin vahingossa ensin huvikesä, mutta toivottavasti tulee olemaan sitäkin!

Tämän viikonlopun missio on ollut selkeästi kokeilla, voiko tylsyyteen kuolla. Tai oikea missio oli saada kirjaesitelmä valmiiksi ja säästää rahaa. Uskaltauduin kyllä ensimmäistä kertaa Stockan Hulluille päiville, huh huh... No, pidin pään kylmänä ja ostin vain sitä, mitä menin sinne hakemaankin (eli kuivashampoon, puuterin, ripsarin ja deodorantin, kiinnostavaa eikö).

On se kiva, kun tarvitsee vain yhden päivän (tai siis yön) kääntääkseen unirytmin täysin ympäri. Terveisin, sain unta eilen viideltä aamuyöllä. Katellaas huomenna sitten sitä herätystä, hahhah.


PS. Hei kaikki uudet naamat ja kiitos suloinen Jemina!

2 kommenttia:

  1. nuo kengät on mahdit! olen metsästänyt samanmoisia kirppareilta, mutta tuloksetta, tahtoisin vähän semmoiset mummotyyliset loaferit, mutta ilmeisesti mummot pitävät ne visusti omissa jaloissaan.

    itsekin uhmasin hullua shoppailukansaa klippoteketin tähden. nyt onkin sitte kuivashampoota varmaan kahdeksi vuodeksi...

    VastaaPoista
  2. tiina: oi, ne on ihan huippulöydöt kirpparilta, leviksen kengät whaat! en malta oottaa, että pääsen käyttämään niitä :--) hahhah, joo mitä tahansa kuivashampoon vuoksi :DDDDD

    VastaaPoista