19.4.2012

Such a hurricane...

IMG_9994 copy

IMG_9957 copy

IMG_9982 copy

Kun kouluasiat kasautuu ja omista ajatuksistaan ei saa tolkkua, kannattaa tarttua ilostuttaviin asioihin, kuten:

Sitruunalla maustettu vesi. Tulee ihan huomaamatta juotua tarpeeksi vettä, kun se maistuu niin hyvältä. Viinilasista juotuna maistuu vielä tuplasti paremmalta. Tästä lähtien mulla on jääkaapissa aina valmiina kannullinen kylmää sitruunavettä, jee!

Leipominen. Makeanhimon iskiessä sunnuntai-iltana en millään jaksanut kävellä sitä 200 metriä lähimpään kauppaan, mutta onneksi kaapista löytyi jo valmiiksi kaikki aineet erittäin helppoihin ja nopeisiin kaurakekseihin, jotka tein tällä ohjeella, lisäsin vain kaakaojauhetta kun teki mieli suklaista, heh. Parasta oli, kun keksejä jäi myös seuraavalle päivälle aamu- ja välipaloiksi, nams.

Eva & Manu-duon perjantaisen keikan muistelu tuo myös hymyn huulille. Ihastuin jo ajatuksena koko juttuun, ennen kuin kuulin yhtäkään kappaletta; suomalainen tyttö ja ranskalainen poika matkustamassa ympäri Eurooppaa lauluja kirjoitellen. Ja olihan ne nyt niin ihania livenä, oijoi. Ja Regina nyt oli yhtä kiva kuin aina ennenkin.

Hyvät ihmiset. Sini hukkasi hetkeksi tanssin pyörteissä tavaroitaan Klubilla tuona samaisena perjantaina, mutta lompakko löytyi tanssilattialta ja joku ihana ihminen oli vienyt kännykän narikan tyypeille. Huhhuh!!

Sielua (ja ruumista myös) liikuttava musiikki:


...trapped in my soul and I can't explain

4 kommenttia:

 1. Hehheh, näin taas viimeyönä unta että hukkasin mun puhelimen taas :D Onneks se löyty myöskin tässä unessa!

  VastaaPoista
 2. sini: hahhah, eikä!! :DDD no hyvä että löyty taas ;-DDDDDDD

  VastaaPoista
 3. voit kuvitella mun ilmeen kun tajusin että se oli eva & manu jotka oli tutustuttamassa meitä muusikon ammattiin cynkkarilla muutama viikko sitten :DD eva rupes juttelee että joo se feet in the waterikin on avan mainoksessa soinu ja sit rupes päässä raksuttaa...

  VastaaPoista
 4. anretta: mitää!!!! uijui! iha siistiä joo :DDD

  VastaaPoista