5.7.2012

Today we're younger we ever gonna be

IMG_0707 copy

 IMG_0729 copy

 IMG_0732 copy

IMG_0741 copy2

 IMG_0770 copy

 IMG_0775 copy

 IMG_0788 copy

 IMG_0779 copy

 IMG_0792 copy

 IMG_0796 copy

 IMG_0797 copy

 IMG_0799 copy

 IMG_0802 copy

 IMG_0807 copy

 IMG_0809 copy

 IMG_0852 copy

IMG_0856 copy

Käytiin Anniinan kanssa Helsingissä.

Torstai-iltana Anniina sanoi, että Legacy Tattoossa olisi Walk-in Friday. Päätettiin, että jos ehditään ennen Garden Partya, niin mennään. Ja mehän ehdittiin.

Jouduin tosin jättämään Anniinan vielä koristeltavaksi, kun lähdin haahuilemaan kohti Hietaniemeä. Olisin ehkä vieläkin pitkin katuja harhailemassa, ellei kadulla jo ohittamastani tyttöporukasta olisi huudahdettu nimeni. Viimeksi Pariisissa vuosi sitten näkemäni tyttö kavereineen oli sattumalta menossa sinne minne minäkin aioin! Jatkettiin siis matkaa yhdessä kuulumisia vaihtaen. Ihmeitä tapahtuu!

Jorailtiin täysillä The Shinsin tahtiin ja viereinen, tuntematon tyttö katsoi silmiin ja hymyili leveästi poikaystävänsä kainalosta. Charlotte Gainsbourgin peruuntuminen ohitettiin olankohautuksella, olihan meillä Tuborgia ja hyviä juttuja ja auringon viimeiset säteet. Regina Spektorin ihanuutta en edes yritä kuvailla. Liikutuin, hymyilin, lauloin, nauroin ja lumouduin.

Lauantaina ennen sadetta syötiin croissantteja ja ihasteltiin täydellisiä ihmisiä Sun Roba-katufestareilla. Sadetta paettiin Fazer-kahvilaan syömään jäätelöä ja kakkua sekä Kino Engeliin katsomaan Le Havre. Elokuvateatterin seinällä oli samanlaisia hahmoja kuin Berliinin muurissa (à la Thierry Noir).

Sunnuntaina aurinko paistoi ja teki mieli jäätelöä ennen kotimatkaa.

2 kommenttia:

  1. Oii näyttää hyvältä viikonlopulta! Heh mietin just kuumeisesti ku katoin noit kuvii että mistä oikeen nuo väriukkelit on tuttuja, mut sit kun selostit asiaa niin tajusin, että olin just aikasemmin kattonu kaverin berliinin kuvia :DD

    VastaaPoista
  2. milla: se olikin hyvä viikonloppu :--) hehee, ilostuin kun muistin heti missä oon nähny noita ennenkin :))

    VastaaPoista