27.9.2012

This heart is wasted on you

IMG_1559 copy
 
IMG_1567 copy

IMG_1581 copy

Lemppariasioita tällä hetkellä:

Vartalovoit. Ilmojen kylmetessä iho kuivuu inhottavasti ja kosteusvoiteet tuntuu toisinaan aika heppoisilta ja vetisiltä, mutta onneksi on täyteläisempiä vaihtoehtoja. The Body Shopin voit on melkoisen hintavia, mutta nyt raaskin kokeilla, kun oli tarjouksessa tämmöinen uutuus. Tehokas ja plussaa huumaavasta tuoksusta, toimii!

Uusien teelaatujen testaaminen. Taidan pian olla maistellut suurinta osaa Clippereistä, ne on vaan parhaita! Ainoa ei-niin-hyvä-clipper on ollut nokkos-inkivääri, mutta muuten ei ole tullut pettymyksiä. Superlemppareita on vihreä chai (parasta etenkin talvella!), kookos-appelsiini ja piparminttu. Tuo detox-tee taitaa nousta joukon jatkoksi pian. Tuota harmonista naisten teetä (haha) ostin lähinnä pakkauksen perusteella ja se osoittautuikin aika mauttomaksi, mutta ihan ookooksi silti.

Syyskengät. Sisäinen heppatyttöni on innoissaan noista "ratsastuskengistä", sopii ihan kaiken kanssa ja on niin mukavat jalassa. Kaupunkikumppareita olin etsiskellyt jo pidemmän aikaa, kun bongasin nuo kirppikseltä, uujee! Hai-saappaat on ihan hauskat, mutta ei niillä koko päivää jaksa lompsia.

Tenderfist. Kuinka usein kuulee hyvää malesialaista elektropoppia? Tai malesialaista musiikkia ylipäänsä? Tästä bändistä jo mainitsinkin MOP-tarinoinnin yhteydessä. Keikka vakuutti niin paljon, että ostin ihan albuminkin, mitä nykyään teen enää aniharvoin. Siis CD-levyn, huh!

Elokuvien lainaaminen kirjastosta. Ainakin Tampereen pääkirjaston leffavalikoimat on yllättävän hyvät ja sieltä löytyy myös melko uusia elokuvia. Kipeänä ollessani turvauduin viereiseen Filmtowniin, mutta suosittelen kirjastoa, kun se on hei ilmainen!

#myfriendsaremarried-blogi. "My friends are getting married, and I'm just 25 and drunk." Aivan hervottoman hauska!!!


5 kommenttia:

 1. mistä noi "ratsastuskengät" on?

  VastaaPoista
 2. aaahahahaahaa ihana toi blogi, pelasti mun surkeesti nukutun yön (jep heräsin äsken vaikka kello on jo 13:38)....

  VastaaPoista
 3. anni: ne on skopunktenista :-) ihanan pehmeät jalassa!

  talikko: eikös, ihan best!! selasin sen läpi samantien, vaikka olisi pitänyt lukea tenttiin... :DD iso HÖH huonosti nukutulle yölle, vaikka meikä kyllä heräisi aina tuohon aikaan, jos vain saisi, olin sitten nukkunut hyvin tai huonosti... :---D

  VastaaPoista
 4. Eiii ihanat ratsastuskengät!!

  VastaaPoista
 5. ida: eikösss! mun lempparikengät varmaan ikinä!!! <3 <3

  VastaaPoista