30.11.2012

You don't want to dance with me

november_playlist

Joko teitä kyllästyttää nämä soittolistat? Toivottavasti ei, koska tässä olisi taas uusi:


Kuuntele ainakin nämä:

Paul Banks - The Base. Paul Banks on siis Interpolin laulaja, joka on julkaissut soololevyn myös Julian Plenti-nimellä (ja on muuten hyvä levy sekin!). Tältä uudelta Banks-albumilta tuntui julmalta irrottaa yhtäkään kappaletta tälle soittolistalle, koska se on niin tiivis kokonaisuus. Suosittelen siis koko levyn kuuntelemista alusta loppuun ja useita kertoja, koska se ei ihan ensimmäisellä kerralla taida aueta. Mulla taisi mennä ainakin viisi kertaa, ennen kuin sain siitä jonkinlaista otetta. Mutta mistäs minä tiedän, ehkä teille uppoaa heti tai sitten ei koskaan. Kokeilemalla selviää!

Poliça - Form. Tämä puolestaan iski heti, oi kyllä! Joitain saattaa ärsyttää laulun kaikuefekti, jota käytetään reippaasti koko levyn ajan, mutta itseäni se ei häirinnyt, toi vaan kivaa fiiistä hommaan. Koko Give You The Ghost-levy vaan kuunteluun tässäkin tapauksessa!

alt-J - Dissolve Me & Matilda. Tämän kuukauden superlempparibändi, jota on tullut kuunneltua hyyyvin paljon. Ehkä hipsterein bändinimi ikinä, mutta ei anneta sen häiritä! Toistan itseäni, mutta kuunnelkaapa koko An Awesome Wave-albumi.

Vacationer - Good As New. Tämä kappale auttaa, kun ulkona on pimeää, eikä millään tekisi mieli nousta lämpimän peiton alta. Mieletön fiiliksennostattaja! Määrään tätä aamupalalle klementiinien ja D-vitamiinin kanssa nautittavaksi.

Monarchy - You Don't Want To Dance With Me. Näin Monarchyn livenä Pariisissa syksyllä 2010 ja muistan, että ihan hyvä oli, muttei yhtä hyvä kuin muut sen illan aikana esiintyneet. Jotka tosin olivat Kele, Villagers ja Cascadeur, joten kovassa seurassa olikin. Nyt tämä kappale hyppäsi jostain esiin ja tykästyin siihen parin kuuntelukerran jälkeen. Mä ainakin haluun tanssia sun kaa!

Crystal Castles - Sad Eyes. En ole vielä täysin muodostanut mielipidettä uudesta levystä, mutta tää biisi toimii! Etenkin kreisibailaus- ja raivojuoksulenkkimusiikkina.

Siinäpä ne, saa kertoa mielipiteitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti