1.12.2012

Tristesse/Joie

14juillet

paris03

paris04


ciel

paris01

ilfaitgris


kir

paris02

paris05


defense2

paris07

karahviii


stmartin2

paris06

yeye

jazzdefense


paris08

Leikittelin mielessäni, miltä Ranskavuoteni olisi näyttänyt Instagramissa, ja siitä se ajatus lähti... Kaikki ranskapuhelimella otetut kuvat eivät sopineet neliöön, joten jätin ne suosiolla alkuperäiseen muotoonsa.

Mukaan laitoin myös musiikkia, jota kuunnellessa ajatukset karkaavat aina Ranskaan.

Aika lailla kokonainen vuosi siinä meni, ennen kuin lakkasin ikävöimästä joka solullani takaisin. Kaipaus tietysti pysyy, mutta enää en hingu takaisin nythetipaikalla. Lähes päivittäin kuitenkin jokin asia muistuu mieleen ja pistää hymyilyttämään. Välillä kaikki tuntuu katkeransuloiselta unelta.

Jos joku haluaa lukea au pair-vuoteni aikaisia höpötyksiä, kannattaa selailla arkistoja vuoden 2010 syyskuun alusta vuoden 2011 heinäkuun loppuun asti. (En tiedä oikeasti, kannattaako, mutta jos jotakuta hassua vaikka kiinnostaisikin, heh.)

#france #aupair #paris #besttimeofmylife

PS. Niin, ja jos joku haluaa seurata ihan oikeaa Instagramiani, löydyn sieltä nimimerkillä @bisousroosa (seurata voi tosiaan myös ihan tietokoneenkin kautta nykyään, jos niin mielii!)

10 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. hahha mua huvittaa toi Jenifer, koska mä kuuntelin sitä siel Sveitsissä joskus pienenä, n. 7-vuotiaana:D on senki musiikki vähä muuttunu!
  ps tiiäksä mis leffassa toi eka biisi ois ollu:)? se kertsi on nii mahtava!!

  VastaaPoista
 3. oivoi. välillä iskee aina semmonen epätoivo surullisuus, että miksei vois ees hetkeksi päästä takas! samalla vaikka kaikki onki ihan superhyvin suomessaki nii silti... ja oon huomannu et kaipaan ihan tosi hassuja asioita, esim metrokäytäviä, sitä fiilistä ku odottelin junaa (ja sua <3) st leussa ja näitä asioita ois varmaan miljoona sataa. Onneks nään kuitenkin palan mun ranskaa ens viikonloppuna <3 pusuja! peve

  VastaaPoista
 4. mademoisellesaara: aijaa, haha :-D onhan se kai aika kauan jo musiikkia tehny, ite en oikein syty muuten kun tohon yhteen biisiin, se oli aika hitti sillon ku olin ranskassa :--) ja hmm, en kyllä osaa auttaa et missä leffassa toi biisi ois ollu, löytyisköhän googlaamalla..? :-)

  VastaaPoista
 5. voi peve rakas <3 mäki kaipaan vaikka mitä pieniä juttuja, meiän omia reenejä kuntosalilla (finitsua!) ja jumitusta ja junamatkoja ja kaikkea! kohta voidaan muisteloida taas yhdessä, jee!!

  VastaaPoista
 6. oi olin unohtanu finitsun!!! kamalaa, kohta mää en muista enää mitään. Pitää joskus pitää semmonen ranskavuoden kuvien katseluiltama, ettei vaan unoheta mitään pienintäkään tärkeyttä <3 peve

  VastaaPoista
 7. oi olin unohtanu finitsun!!! kamalaa, kohta mää en muista enää mitään. Pitää joskus pitää semmonen ranskavuoden kuvien katseluiltama, ettei vaan unoheta mitään pienintäkään tärkeyttä <3 peve

  VastaaPoista
 8. niin pitää pitää! pus!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa tunnelmointia :') itsellä suunnitelmissa lähtee yliopistoon opiskelee enkkua ja ranskaa, toivottavasti mäkin saisin sitä kautta mahiksen samanlaiseen kokemukseen!

  VastaaPoista
 10. jenra: ihana oli tuo vuosikin :) ihan varmasti kun pääsee yliopistoon niin on mahdollista lähteä esim. vaihtoon :) yksi mun opiskelukaveri lähti tosin au pairiksi heti ekan opiskeluvuoden jälkeen ja pitää nyt siis välivuoden opiskelusta :D ja meillä ainakin tampereen yliopistossa on pakko lähteä vähintään muutamaksi kuukaudeksi ranskankieliseen maahan, jos siis opiskelee ranskaa :) vaihtoon tosiaan pääsee aivan varmasti, ei tosin välttämättä juuri sinne minne haluaisi, mutta jonnekin ihan varmasti! vaihtopaikkoja on aina enemmän kuin vaihtoon hauavia :-) ja toki on muitakin keinoja päästä ulkomaille; (kesä)työt, työharjoittelu, vapaaehtoistyö jne...

  VastaaPoista