30.10.2013

Lokakuun soittolista: If it weren't for second chances, we'd all be alone

october_2013_playlist

Oletteko valmiita uudelle soittolistalle?

Olitte tai ette, tässä se tulee!

Kuuntele ainakin nämä:

CHVRCHES - We Sink. Odotin kovin suuria CHVRCHESin kokopitkältä Goldin ja Recoverin kaltaisten mahtavuuksien jälkeen ja oli ehkä pienoinen yllätys, kun The Bones Of What You Believe onkin melko, noh, tasapaksu. Ehkä odotin liikoja tai en vain ole kuunnellut albumia tarpeeksi. Mutta onneksi sieltä löytyy nuo entuudestaan tutut hitit ja lisäksi mm. tämä We Sink, joka on ihan ässäkamaa. Tykkään niin laulaja Lauren Mayberryn äänestä ja fanitan tyyppiä myös siksi, että se uskaltaa sanoa mielipiteensä ääneen tärkeistä asioista.

Veronica Maggio - Mörkt. Oi Veronica, miten osaatkaan tehdä näin hienoja poplevyjä, jotka ovat timanttisia alusta loppuun. Mörkt-biisi kertoo hienon uima-allaskohtauksen tähtitaivaan alla ja oj oj oj vad fint.

Benjamin Clementine - I Won't Complain. Tämä ghanalainen tyyppi löydettiin Pariisin metrosta ja enpä ole hetkeen kuullut vaikuttavampaa musiikkia. I Won't Complain sai kylmät väreet ja kyyneleet silmiin ensimmäisen kymmenen sekunnin aikana ja eipä ole mikään kappale aiemmin mennyt soittolistalle ennen kuin olen edes kuunnellut sen loppuun asti.

The Hearing - Sometimes & Nothing Special. Fanitan The Hearingia ihan täysillä ja levyä olen odottanut siitä lähtien, kun näin livevedon ensimmäisen kerran vuoden 2011 (vai 2012, hmm?) MOPissa. Ringa Mannerilla on jokin maaginen kyky tehdä musiikkia, joka aidosti koskettaa. Kaikki, jotka olen raahannut mukaani The Hearingin keikoille, ovat ihastuneet täysillä, joten ei pliis enää tekosyitä olla kuuntelematta tätä valloittavaa artistia!

John Legend - Open Your Eyes. Tuskin olisin kuunnellut Johnin Love In The Future-albumia, ellei Maukku olisi sitä suositellut. Se todella on kutulevy, paremmin ei voisi asiaa ilmaista. Siirappia sokerikuorrutteella ja sydänkonvehdeilla, mutta joskus sitä tarvitsee vähän makiaa.

Kings Of Leon - Wait For Me. Kings Of Leon ei ole mulle mikään elämää suurempi bändi, mutta jotenkin ajaudun aina kuuntelemaan uuden levyn. Muistan hyvin, kuinka kuuntelin edellistä Come Around Sundownia Ranskassa ollessani. Tältä uudelta Mechanical Bullilta iski Supersoakerin lisäksi vain pari hidasta biisiä, mutta ne onkin sitten erittäin kuuntelemisen arvoisia.

Matti Johannes Koivu - Jos muutat mielesi. Miellän Matti Johannes Koivun aina siksi tyypiksi, joka lauloi niitä Irwin Goodmanin lauluja. Mutta on nämä omat biisitkin vähintään yhtä hienoja. Semmoista simppeliä ja melankolisen kaunista suomimusiikkia.

MS MR - BTSK. MS MR oli pitkään mun "muista kuunnella"-listalla, koska huomasin useammankin kaverini kuuntelevan yhtyettä. Ja koska monilla mun kavereilla on aika samanlainen musiikkimaku kuin mulla, ei ollut ihme, että minäkin tykästyin.

Tensnake feat. Fiora - 58 BPM. Uutta Tensnakea, u-uu. Jos Coma Cat iskee, niin kannattaa jammailla See Right Through'n tahtiin, mutta kyllä tää hitaampi 58 BPM maalailee aika hienoja äänimaisemia myös.

Noh mitä mieltä, jees vai nounou?

PS. 102 seuraajaa Spotifyssa, kreisiä! Milloin tässä näin kävi? Pus pus!

4 kommenttia:

  1. voi ranee <3 kun sä joskus tuut sieltä takasin ja kun mä meen täältä takasin suomeen meiän pitää niin nähä!! ikävä kaikkia hp hetkiä! Siitä on varmaan ikuisuus ku ollaan kuultu tai nähty. Nauti olostasi <4

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. peve rakas!! voi kuule, just toissapäivänä kuljin semmosen kahvilan ohi, joka oli tismalleen samanlainen kuin joku pariisilainen paikka republiquen lähellä ja tuli niin ikävä pariisiaikoja ja kaikkea ja SINUA!!! <3 pusuja nepaliin, tavataan suomessa sitten! :--*

      Poista
  2. Sulla on niin söpöjä kaikki fonttis! Voiskos varsinkin tuon otsikon nimeä udella? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos! mutta hämmennys, tarkoitatko tän blogin fontteja vai soittolistojen "kansikuvien" fontteja? koska noi coverit soittiksiin kirjoitan käsin eli ne on mun käsialaa, ei mitään valmiita fontteja :--) blogin ulkoasun fonteissa on käytössä ainakin nobile, verdana ja georgia. toivottavasti osasin vastata kysymykseesi!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.