5.3.2015

"niin helvetin vapaa ja onnellinen ja yksinäinen ja juureton"

helmi01

Helmikuu. Helmi kuu, kirjaimellisesti.

Laskiaispullia, drinkkibileet, flunssa, brunsseja, irtokarkkia ja detox-teetä. Spontaaneja illanviettoja, kun "yhdet" venyvätkin pilkkuun saakka.

helmi02

Osallistuin myös ensimmäistä kertaa Ravintolapäivään ravintolanpitäjänä ja ostettiin 20 kiloa perunoita ja rasvakeitin poutinen tekoa varten. Asiakkaita ja hulinaa riitti koko päivän, olihan se kyllä aikamoista! Raskasta mutta antoisaa. (Vaikka seuraavalla kerralla tehdään kyllä jotain etukäteen valmistettavaa...)

helmi03

Tajusin, että nyt on jo reilu yhdeksän kuukautta siitä, kun lähdin Montrealista ja vasta nyt saatiin aikaiseksi skypettää erään ystävän kanssa, joka siellä edelleen asuu ja jota niihin aikoihin näin lähes päivittäin.

Oli muutamat kuulumiset vaihdettavana, vaikka onhan niitä aina välillä vaihdeltu Facebookissakin. Puhuttiin siitä, kenen kanssa vietetään nykyisin aikaa ja kerroin, kuinka kivaa on, kun nyt olen ystävystynyt paremmin muutaman sellaisen ihmisen kanssa, joita ennen tuli nähtyä vain harvakseltaan.

Siihen Marion totesi: "Eli sä oot onnellinen?"

Ja minä, että "Joo, kyllä mä oon". Kuulin myös sanovani, että mun elämä on tällä hetkellä aika vakaata. Niin kuin onkin ja se tuntuu ihan pirun hyvältä.

On mullakin demonini, jotka välillä keinuttaa venettä, mutta harvoin enää niin, että paiskautuisin yli laidan. Ja ainakin mulla on monta pelastusrenkaanheittäjää.

Tyyppejä, joiden viereen pääsen nukkumaan, kun busseja ei mene enää kotiin ja jotka silittää hiuksia kun itkettää. Ilman niitä olisin aika pulassa.


(Luin myös Aila Meriluodon Peter-Peterin, jota inhosin ja ihastelin vuoron perään. Se ja Vaarallista kokea-päiväkirja ovat kyllä erottamaton kirjapari, mutta suosittelen lukemaan Peterin ennen päiväkirjoja, sillä muuten todellisuus sekoittaa liikaa fiktiota.)

6 kommenttia:

 1. Hurmaavaa!! Ihania pieniä tarinoita sun elämästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siitähän se elämä koostuu, pienistä tarinoista ^____^

   Poista
 2. Otsikko on jo niin näitä kevätpäivien fiiliksiä täynnä. Toivottavasti sun raflapäivä oli sen verran kiva kokemus, että aiot jatkossakin osallistua :) Tampereella asiat taitaa olla jo vähän paremmalla mallilla kun täällä Savon suunnilla, jossa löytyy vielä vähän kehnonlaisesti uskallusta pistää kojua pystyyn. Sikspä oon ottanu elämäntehtäväkseni tsempata kaikkia, jotka jaksaa nähdä vaivaa :---D ite saan ainakin ihan hirveesti irti koko tapahtumasta kaikilla muilla kuin taloudellisilla mittareilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kevät, tule jo!! (tai onhan se kai jo täällä, mutta aurinko sais näyttäytyä enemmän!) ravintolapäivä oli erittäin positiivinen kokemus ja ehdottomasti pidän omaa raflaa vielä joku kerta! ja eihän sitä kyllä tienausmielessä kannata tuohon hommaan ryhtyä, meilläkin oli tavoitteena vaan saada omat investoinnit takas :--)

   Poista
 3. Sulla on niin ihastuttava blogi! Huomaan samaistuvani suhun monessakin asiassa. Tulee hyvä mieli sun postauksista. Oon monta kertaa suhun törmäilly täällä mansen kaduilla, ehkä joku päivä uskallan tulla sanoon moi :) Ihanaa ja rakkaudentäyteistä kevättä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi vitsit miten kiva kommentti, kiitos! :--) ja tule ihmeessä moikkaamaan seuraavalla kerralla, en oo erityisen pelottava (mielestäni..) ! :--D superia kevättä!!

   Poista