25.3.2015

SOITTOLISTA / FEB15

helmikuu2015Helmikuun musiikkihelmet tulevat siis tässä!

Kuuntele ainakin nämä:

Young Galaxy - WE HAVE EVERYTHING. Etsin Ravintolapäivän Montreal-ravintolaamme varten Montreal/Québec/Kanada-musiikkia soittolistalle ja törmäsin muutamaankin uuteen mielenkiintoiseen bändiin siinä samalla, Young Galaxy niistä yksi. Tanssittavaa indie-elektroa, kyllä kiitos!

Years & Years - King. Tämä taitaa olla järjestyksessään toinen biisi, jonka kuulen Years & Yearsilta, mutta oon jo ihan fani! Janoan lisää tätä supertanssittavaa menoa!! (Oli tuossa taannoin aika hauska hetki, kun olin katsonut Skinsin seiskatuokkarin kaikki kuusi jaksoa ja seuraavana päivänä törmäsin Years & Yearsin BBC Radio 1-esiintymiseen Youtubessa ja tajusin, että laulaja Olly on myös näyttelijä, joka esiintyy juurikin Skinsin niissä jaksoissa, jotka kertoo Cassien myöhemmistä vaiheista. En tiiä onko tää kenenkään mielestä yhtä siistiä, kunhan tässä itsekseni nörtteilen hohoo...)

Bon Iver - Michicant (Labstract Remix). Vaikka olenkin kuunnellut erittäin paljon Bon Iveriä, en ollut aiemmin tutustunut remix-levyyn Bon Iver: Stems Project. Nyt sekin vääryys tuli korjattua ja kaikkea kivaahan sieltä löytyi, mm. tämä räpäytys.

The Tuts - Do I Have to Look for Love? No nyt! Törmäsin The Tutsiin Rookien haastattelun kautta ja vaikka biisi ei ihan ekalla kerralla (mukamas) kolahtanutkaan, niin huomasin hyräileväni sitä vielä parin päivän päästä ja oli pakko etsiä lisätietoa ja -musiikkia tältä kokoonpanolta. Asennemuijille löytyy aina tilaa mun sydämestä ja soittolistoilta!

Stars - No One Is Lost. Tämäkin oli Montreal-musahaun tulosta, vaikka olinkin bändiin joskus aiemminkin sattumalta törmännyt. Ihan mahtavaa meinikiä! Put your hands up 'cause everybody dies jne.

Florence + The Machine - Take Care (Drake cover). Tätä luukutin ihan tajuttomasti repeatilla, kun tähän törmäsin. Ihana Florence ja HUHHEI mikä versio Draken biisistä.

Susanne Sundfor - Slowly. Susannelta ilmestyi uusi levy Ten Love Songs, joka on kokonaisuudessaan ihan hirmu eheä ja hieno, joten siltä oli todella vaikea irrottaa yksittäisiä kappaleita suosikeiksi ja tälle soittolistalle. Tämä Slowly kuitenkin ansaitsee huomiota erityisesti, siksi se sai kunnian päätyä listalle.

Tori Amos - Winter. En ole oikein aiemmin kuunnellut Toria (shame on me...) mutta tässä on sama ongelma kuin kaikissa artisteissa, jotka ovat julkaisseet ihan hirveästi levyjä; en tiedä mistä aloittaa! Aloitin nyt sitten alusta, eli 1992 julkaistusta Little Earthquakes-albumista (jonka julkaisuvuonna olin 1-vuotias, joten ei kai ihmekään, jos en ole tätä silloin kuunnellut, haha!) ja ihan pidän kyllä. Saa nähdä, jaksanko vielä innostua kuuntelemaan muitakin levyjä, aika näyttää.

Lotte Kestner - Halo (Beyoncé cover). Herkkää on tämän Seattlesta kotoisin olevan Lotten meininki ja Beyoncé-coverista lisäpisteitä miljoona.

Emile Haynie feat. Lykke Li & Romy - Come Find Me. Aikamoinen joukkio nimiä Emile Haynien We Fall-levyllä feattaamassa, Lana Del Reysta Charlotte Gainsbourgiin, eli ei ilmeisesti ihan mikään turha jätkä tämä Emile!

Paperi T - Resnais, Beefheart & Aalto. Haluun Paperi T:n koko albumin tänne än yy tee nyt heti!

Coeur De Pirate - Francis. Nyt vihdoin ja viimein löytyy Spottarista tämäkin biisi, jota kuuntelin todella paljon Pariisi-aikoina (eli vuonna 2011) tietämättä, että jonain päivänä vielä ajaudun Québeciin, josta Coeur De Pirate on kotoisin ja vieläpä Montrealiin, jossa biisin video on kuvattu. Et rappelle toi que tu peux avoir le monde à tes pieds..

>>>

Koko soittolista Spotifyssa, aiemmat soittikset täällä klik klik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti