13.8.2015

blog goals: making someone feel a little less sad

http://bisebise.tumblr.com/post/126517286255
http://bisebise.tumblr.com/post/126426174690
http://bisebise.tumblr.com/post/126426038440
http://bisebise.tumblr.com/post/126348479945
http://bisebise.tumblr.com/post/125460047625
http://bisebise.tumblr.com/post/125459654390
http://bisebise.tumblr.com/post/125436794985
malingabriella::-) (på/i Ed. Varie)
algoll:morning by camilla engman on Flickr.
lovenenoso:www.lunademarte.com
http://bisebise.tumblr.com/post/124757676015
cuprikorn: Untitled by Mariah A. Hamilton via Flickrplease don’t remove credit, add/promote your blog, or claim as your own
http://bisebise.tumblr.com/post/123658320410
rookiemag:Nakaya: Dear Skin“Sometimes it’s hard to admit you’re flawed.”
http://bisebise.tumblr.com/post/123451902935
http://bisebise.tumblr.com/post/123592204325
http://bisebise.tumblr.com/post/123315239070
http://bisebise.tumblr.com/post/123117485390
persoluna:Film & paint
akifhakannewworks:One Love© 2015 Akif Hakan Celebi
northmagneticpole:Jimmy Kets
Click the images for sources

 
"You, with your hands full of Earth and your head full of rainfall. How many hearts do you hold in your own?"
-Shinji Moon, The Anatomy of Being

>>>

Olen ollut vähän hukassa tämän blogin kanssa.

(Ja ehkä vähän muutenkin, muttei nyt mennä siihen.)

On tullut jotenkin yhtäkkinen halu suojella itseä, käpertyä jonnekin näkymättömiin. Olla kertomatta mitään mistään, olla vaan.

Ja olen miettinyt, että mitä hittoa, mitä järkeä tässä on, mikä tämän tarkoitus on, miksi tämä on olemassa?

Itselle musiikki, kauniit kuvat ja kauniit sanat ovat aina olleet pakopaikka silloin, kun maailma on tuntunut liian pahalta paikalta olla ja elää. Ja sitä ne ovat edelleen.

En ole koskaan havitellut ammatti-/kaupallisten bloggaajien joukkoon, se ei ole koskaan tuntunut omalta jutulta.

Mulle riittää, että on olemassa tämä oma pieni palanen internettiä, joka on kokonaan mun. Vaikka tavallaan ei ole, koska vaikka kaikki määräysvalta onkin minulla ja vaikka kuinka tekisin tätä vain itselleni, teen tätä myös vuorovaikutuksen toivossa, teille.

Ja ehkä jossain olen onnistunutkin, sillä vaikka kommentteja ilmestyykin aika harvoin, niin silti täällä käy päivittäin satoja ihmisiä, mikä on jollekin ehkä pieni luku, mutta mulle aivan käsittämätön.

Joten kyllä, aion jatkaa edelleen. Tehdä ja julkaista sellaisia juttuja, jotka tuntuvat itsestä hyvältä, silloin kun siltä tuntuu. Jakaa hyvää musiikkia, kauniita kuvia ja lauseenpätkiä usein aika monimutkaisesta ajatuksenjuoksusta.

Jos se vaikka saisi jonkun ihmisen siellä tuntemaan itsensä vähän vähemmän surulliseksi tai yksinäiseksi ja maailman tuntumaan hetken hieman kevyemmältä, kestettävämmältä.

Kiitos, ootte parhautta.


(Otsikko: XX)

20 kommenttia:

 1. kiitos sulle tästä ihanasta blogista! oon seurannu sua ikuisuuden ja jotenki tuntuu vaan että ollaan aika samalla aaltopituudella monessa asiassa :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi maria! kiitos, että jaksat lukea ja musta kans tuntuu, että ollaan jollain tapaa jo kavereita, vaikkei oikeesti olla ees koskaan tavattu livenä! :3

   Poista
 2. siis tää sun blogi on ehdottomasti yks mun lemppareista. Aina kun on vähän haikee fiilis tmv. tuun tänne ja voin jo paremmin. kauniit kuvat, hyvät biisit ja sun kirjotukset vaan jotenkin toimivat ja inspiroi mua ja on vaan mahtavia! Vaikutat vaan niin hyvältä tyypiltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi vitsit, ihana kuulla! niin mahtavaa, että tää oikeesti voi auttaa ja nostaa jonkun fiilistä, kiitos paljon kommentista! :--*

   Poista
 3. :----) kauniita kuvia, kauniita ajatuksia

  VastaaPoista
 4. Sun blogisi on jotenkin niin aito ja läsnä. Eikä se haittaa, vaikka välistä käpertyy ja piiloutuu ja vaikka muuttuisi miltei näkymättömäksi.On kuitenkin ihana tietää, että on paikka mihin palata niiden uusien ajatusten ja kuvien ja musiikkien kanssa sitten kun sieltä käperryksen keskeltä haluaa taas nousta. Tai itse koen kirjoittamisen ja bloggaamisen ja ehkä elämisenkin niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aito ja läsnä, oijoi, just niitä mä haluankin olla ja että tää blogi ois kanssa. ja ilmeisesti sitten onkin, kuinka siistiä! ihanasti kirjoitettu ja just noin mäkin kyllä ajattelen kaikesta tästä, elämisestäkin. ettei haittaa, että välillä on vähän omissa oloissaan, sieltä saa sitten nousta kun siltä tuntuu. kiitos ♡

   Poista
 5. roosa, oon lueskellut sun vanhoja tekstejä viime päivinä aika paljon ja on tullut sellanen olo että ehkä tää maailma on sittenkin ihan hyvä paikka. että kiitos että kirjotat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että, onpa samalla hupsu ja samalla niin mukava ajatus, että joku jaksaa lukea vanhoja juttujani. ja että niistä tulee tommosia fiiliksiä, huh! kiitos ihana usva!

   Poista
 6. Olen seurannut sun blogia jo useamman vuoden, ja silti aina vaan yllättät ja hämmästytät sellaisella viisaudella, johon harvoin törmää. Sun sanat, kuvat ja musiikit on tuoneet mun elämään lohtua, iloa ja rohkaisua niin lukemattomia kertoja, että en voi mitenkään ikinä kiittää sua tarpeeksi. Minulla ei ole kovin montaa kaveria ja joskus tuntuu, ettei oikeastaan yhtään ystävää, yhtään sellaista, jonka kanssa voisi vahtaa niitä kaikkien syvimpiä ajatuksia. Mutta joka ikinen kerta kun tulen lukemaan blogiasi minusta tuntuu, kuin olisin hyvän ystäväni seurassa. Äärettömän suuret kiitokset siitä. Sinä teet tästä maailmasta ainakin minulle paremman paikan olla ja hengittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tulin tästä äärimmäisen iloiseksi ja samalla äärettömän surulliseksi. kiitos kauniista sanoista, näitä tulen miettimään niinä hetkinä, kun kaikki tuntuu turhalta ja omat jutut kuralta. tosi ikävää kuulla, ettei sulla ole tosiystäviä, mutta voin kyllä samaistua tunteeseen, kun itselläkin on oikeastaan aina ollut sellainen ikuisen ulkopuolisen tunne. se on kyllä helpottanut ajan myötä ja kun on löytänyt enemmän itselle sopivia ihmisiä elämään, mutta edelleen se toisinaan yllättää hurjan vahvana. mutta mitä enemmän ymmärtää itseään, sitä enemmän oma oleminen helpottuu ja pystyy hyväksymään tiettyjä asioita. mutta eihän se toisten ihmisten kaipuuta tietysti poista. kun koko ajan etsii jotakuta, joka tajuaa sua, sut. mä toivon koko sydämestäni, että löydät sellaisia ihmisiä vielä ja uskonkin niin. aina sitä ei tajuakaan, kuinka pienen välimatkan päässä sellaisia on. kunhan uskaltaa kurottaa.

   Poista
 7. Mä rakastan sun blogia! Toivon, että tuntisin sut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oo apua, vitsit, nyt en kyllä tiiä mitä sanoa! kiitos, ihana anonyymi!!

   Poista
 8. Oon lueskellu sinun blogia varmaan yli kolme vuotta tai ihan tosi monta vuotta tai jotain, kumminki niistä ajoista asti ku luin varmaa tuhatta blogia päivittäin. Nyt blogien seurailu on jääny melkeen kokonaan, mut edelleen silti silloin tällöin näpyttelen googleen että bisous roosa, ja selaan kaikki lukematta jääneet postaukset. Toine sellane blogi on aamukahvilla, mut sitä en yleensä googlaa ku pääsen tosta sivupalkista kätsysti sinne. En oikeen tiiä miks just sinun blogi on takertunu niin kovasti minun sydämeen, mut varmaan siun aitoudella, hyvillä jutuilla ja hyvällä musiikkimaulla on jotain tekemistä asian kanssa. Jotenki vaa siun blogi muistuttaa siitä et kyllä se elämä vaan voi olla kivaa ja helppoo ja keveetä. Oot ihan super symppis ihana tyyppi ja omaa oloa usein helpottaa jo se ajatus siitä, että sinun kaltasia on tässä maailmassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai että, tämä kyllä lämmittää mieltä ja hymyilyttää kovin. en kyllä oo huonossa seurassa ollenkaan, kerta henriikan juttuja luet kanssa! ja takertua jonkun sydämeen, aijaijai! kihosi ihan kyyneleet silmiin sun kivoista sanoista, kiitos kiitos kiitos! mun oloa helpottaa, että näitä mun juttuja lukee näin mahtavia tyyppejä kuin sinä vaikutat olevan!

   Poista
 9. voi Roosa. minä täällä ainakin aina vaan keikun, vaikka en jotenkin osaakaan aina sanoa mitään. tämä on sellainen paikka, missä hymy nousee huulille, vaikka välillä olisikin suloisen melankolista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no voihan eerika, sinä senkin ihanuus! hymy on aina hyvästä ja kyllä se sieltä melankolian alta aina jossain vaiheessa nousee esiin ;--*

   Poista
 10. heippa,

  oon seurannu sua nyt varmaan yli vuoden ajan, aina välillä tullu kattelee minkälaisii postauksii on tullu. jotenki vaikutat nii samaistuttavalta ja aidolta tyypiltä :) sul on ihania ja inspaavia kuvia ja tekstejä, joista saan aina paljon irti. kaikkee hyvää sulle loppuvuoteen, xxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon ihanista sanoista, kaikkea hyvää sulle kans! :--*

   Poista