19.8.2015

♡ FKA twigs ♡Ihanista ihanin FKA twigs julkaisi vastikään viisi uutta biisiä M3LL155X-nimisen EP:n muodossa ja samalla myös reilun vartin mittaisen videoteoksen. Niin musiikki kuin videomateriaali on taattua twigsiä, joka tekee ihan omaa juttuaan ihailtavan estottomasti ja täysillä.

Videolla tapahtuu vaikka mitä, erityismaininta ainakin TLC-henkisestä tyttöbänditanssikohtauksesta ja silkkihuivien sisällä liikehtimisestä sekä mielettömistä vogue-muuveista. Ahh!

Mietin juuri yksi päivä, että jos mun pitäisi nimetä oma musiikillisten (ja muutenkin) esikuvien TOP 3, se näyttäisi tältä:

1. FKA twigs (eli Tahliah Barnett)
2. Grimes (eli Claire Boucher)
3. Lauren Mayberry (Chvrches)

On toki monia muitakin, mutta etenkin näillä naisilla on erityispaikka mun sydämessä. Saan mielettömästi energiaa vain siitä tiedosta, että tällaisia valtavan taitavia ihmisiä on olemassa.

Yksi vinkkini huonoihin päiviin ja surkumytty-fiiliksiin on FKA twigsin haastattelu, (jota olen täällä hehkuttanut aiemminkin) johon palaan aina aika-ajoin, kun kaipaan vähän lisätsemppiä elämässä.

Tässä myös yksi video, johon törmäsin jostain syystä vasta nyt. Lisää twigsiä ja tanssia!:4 kommenttia:

 1. Twigs on kyllä kova!! En kestä kuinka best kaikki ton vartin tanssikohtaukset on 😍❤❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no on!!!! ja joo huhhuh niin upeita kaikki koreografiat aijaii!

   Poista
 2. Voi, ihana FKA Twigs. Ja rakastan tuota tw-ache-videota. Joskus katselen sitä putkeen useamman kerran, koska en saa siitä musiikista ja tanssista tarpeekseni. FKA Twigsistä on tullut ainakin itselle sellainen ujo ja symppis mielikuva. Varsinkin, kun katselee hänen haastatteluja, hän kuulostaa niin suloiselta ja ujolta ja hiljaiselta. Mutta sitten hänen esiintyminen on jotain tajunnan räjäyttävää :) puhumattakaan biisien sanoista; voin samaistua niihin jokaiseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. twigs on kyllä ehkä mun ultimaattinen lempi-ihminen (siis ihmisistä, joita en oikeasti tunne) ja just tommoset vibat siitä tulee, vahva samastuminen kyllä!! ihanaa, että löytyy muitakin faneja, hih! tuntuu, et kaikki mitä tahliah tekee on timanttia, toi uus good to lovekin on vaan ihan mieletön uuh aah!!

   Poista