2.9.2010

Well I feel like they're talking in a language I don't speak, and they're talking it to me

No joojoo, puhun vähän ja ymmärrän melko pajonkin, mutta välillä turhauttaa.

Eilen käytiin torilla, joka on täällä aina keskiviikko- ja lauantaiaamuisin. Hullun ihana, oispa ollu kamera mukana! Käytiin myös kirjastossa ja lainasin 2 englanninkielistä lehteä ja 2 ranskankielistä ja uskalsin myös lainata yhden kirjan, Into The Wild, ranskaksi, koska oon nähny sen elokuvan (ihan mielettömän hyvä!) joten ehkä ymmärrän jotain, toivottavasti.
Oltais menty ilmeisesti jonnekin uima-altaalle, mutta se oli kiinni, joten mentiin sitten metsään. Tai musta se oli ennemminkin puisto, koska siellä oli kunnon kävelyteitä. Yhessä kohtaa oli semmonen lampi jonka luona sitten hengailtiin. Siellä oli ihana koiranpentu, oi.
Un carabe (=kiitäjäinen suomeksi...), näitä oli siellä tositosi paljon ja tyyliin jokaisen kohdalla se 4-vuotias pysähty ja oli vaan, että katokatokato! ihan innoissaan, haha.
Tämmöseen törmäsin, kun menin vähän kiertelemään semmosille poluille, enemmän oikeesti metsään. En muista enää mikä tää on ranskaks, mutta ilmeisesti jonkinlainen etana...

3 kommenttia:

 1. yhyy buhuu kuulostaa ihanalta, oon kauheen kateellinen !! :D apua onko siellä vielä ihanan lämmin, suomessa alkaa olemaan jo aika vilposa syksyilma. huh, on varmaan aika kova kielikylpyä ensimmäiset viikot, tsemppii!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin ihanalta! Hei sulle on haaste mun blogissa. :--)

  VastaaPoista
 3. Siiri: On täällä päivisin tosi lämmin, sillon kun paistaa aurinko tietty. Eilen oli ihan kuumakin Pariisissa, mutta siellä nyt on muutenkin lämpimämpi siellä rakennusten välissä asfalttiviidakossa :D Mutta täällä talossa jäätyy ja aamuisin ja iltaisin on KYLMÄ, eli voin sanoo, että erittäin hankala pukeutua kun pitää vaihtaa vaatteista viis kertaa päivässä :DDDDDD Joo on kyllä aikamoista kielikylpyä, mut se on hyväkin. Kiitti! :)

  Anniina: Oo käyn tsekkaan! :)

  VastaaPoista