8.7.2011

It's looking like a beautiful day

Tasan viikko sitten perjantaina The Head And The Heart livenä, ah. Laulajan ääni, hunajaa korville.
Viinittelyä Sacre Coeurin portailla, tarkoituksena lähteä viimeiseen junaan. Maria puhui ympäri ja seikkailu jatkui Marian kämpille saapumiseen saakka.
Photo0187
Seuraavan päivän hirveääkin hirveämpi olo ja Mäyrän odottelua. Oli babysittaus, onneksi Mäyrä myös yövieraana. En tiedä, oliko Les Triplettes de Belleville paras valinta siihen mielen- ja olotilaan, kai se oli yhtä sekava.
Sunnuntaina herätys kuudelta ja bussikuljetus Arrasiin lähti lopulta kaiken säädön jälkeen. I Blame Coco, Elbow (), PJ Harvey, Cold War Kids (paras!), Portishead ja Coldplay tuli nähtyä ja kuultua.
Photo0197
Photo0200
Aurinkoa, pari kivaa tyyppiä, keikkoja, sopivasti juomista ja syömistä, mitä sitä muuta festareilla tarvitsee? (Sen, ettei ajattele seuraavan päivän työpäivää ja muutamaa hassua tuntia, jotka ehtii sitä ennen nukkua.)
Elbow - One Day Like This

PS. Tänään on viimeinen työpäivä, kuinka outoa? Huomisen jälkeen en tiedä, milloin näen noita lapsia seuraavan kerran, näenkö ikinä.
PPS. Saa tänne kommentoidakin!

2 kommenttia:

  1. I blame coco !!! oliks hyvä?

    VastaaPoista
  2. oli se! olin kuunnellu spotifyssa vaan paria biisiä siltä ja ootin enemmän poppielektroa, mutta se olikin livenä tosi rock :DD

    VastaaPoista