24.9.2011

I need someone who's here today, not someone who died two thousand years ago

Notre Dame 006
 
Notre Dame 014
 
Notre Dame 017
 
Notre Dame 028
 
Usko ja uskonnot on yksi mun lempipuheenaiheista, voisin keskustella niistä loputtomiin. Yritän nyt pitää tän lyhyenä; en usko minkäänlaiseen jumalaan, kohtaloon yms. Mun mielestä ihan kaikki elämässä on sattumaa. Jokainen saa mun puolesta uskoa mihin haluaa, kunhan ei vahingoita sillä muita. Jos joku tulee onnelliseksi uskon avulla, hienoa, itse olen mielettömän onnellinen ilmankin.

Notre Dame 019
 
Notre Dame 032
 
Notre Dame 051
 
Notre Dame 053
 
Notre Dame 056
 
Tuomo - Help Me Thru These Difficult Times


Kuvat Pariisista, käväisin kerran Notre Damessa.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Multa jäi kiipeämättä sinne ylös, aina haaveilin siitä. Mut on tosi nätti kirkko sisältä kyllä. Vaikken itsekään usko mihinkään, tykkään silti käydä kirkoissa, ne kun yleensä on kovin kauniita ja siellä on tunnelmaa.

  VastaaPoista
 2. kiitos :) siis toi oli jo toinen kerta kun kävin tuolla enkä siltikään onnistunu kiipeemään sinne ylös! ehkä joku toinen kerta :DD musta on tosi ristiriitaista käydä kirkoissa, onhan ne ihan mielettömän hienoja paikkoja ja siks niissä käy paljon turisteja, mutta mulle tulee aina semmonen olo, etten sais olla siellä tai jotain :D vaikeeta selittää mutta musta se on jollain tapaa "väärin" kun en oo uskovainen, vaikka ei kai oikeesti oo... tai mua jotenkin ärsyttää ne turistit jotka vaan ottaa kuvia eikä (mukamas) kunnioita sitä paikkaa.... vaikka oon ite tismalleen sellanen samanlainen turisti :D haha hullua avautumista mutta joo, on kirkot kivoja kyllä, tommoset hienot vanhat siis!

  VastaaPoista
 3. sul on ihana suhtautuminen uskoviin:)! silleen että "antaa niitten uskoo, et ei se mua häiritse, kunhan nyt ainaki tulee ilosiks siitä":D kun yleensä ei-uskovat ei oo noin positiivisesti avoimia uskovii kohtaan:) tai no mistäs mä tiiän, ku en oo ikin ollu ei-uskova:D hope you still get the point
  ps ihana blogi sulla<3

  VastaaPoista
 4. no siis yleisestikin elämässä musta on hyvä jos ihmiset tekee juttuja, joista tulee onnelliseksi, muut huomioon ottaen tietysti. en voi sanoa tajuavani aina, miksi joku uskoo johonkin, mutta ainakin yritän ymmärtää :) enkä hyväksy ihmisten alistamista tai vahingoittamista uskonnon nimissä, mitä valitettavasti tapahtuu edelleen. mutta jos elää tehden muut ja itsensä onnelliseksi niin eihän siitä voi ketää syyllistää :D kiitos paljon!! :)

  VastaaPoista