30.10.2011

I simply want him more because he looks the other way

IMG_7614
 
Tän viikon aikana fiilikset on liikkuneet The Nationalista Two Door Cinema Clubiin, yleensä vielä saman päivän aikana. Järjetöntä väsymystä ja paljon koulujuttuja, jotka vaan tulee lisääntymään. Ennen olin niin tunnollinen koulun suhteen, saatoin yöunien sijaan lukea kokeisiin ja halusin pärjätä. Ranskavuoden aikana muhun on tarttunut jostain hällä väliä-asenne, liika huolettomuus, kaikki on ihan sama. Joissain asioissa se on varmasti ihan hyväkin muutos ja tervettä, mutta opiskelujen suhteen ei-niin-toivottavaa.
 
IMG_7615
 
IMG_7616
 
IMG_7612
 
Mua pelottaa marraskuu. Se musta, kaiken imevä pimeys. Voin sanoa, että vuosi ilman kaamosmasennusta (vaikken voikaan väittää, että mulla sellainen ihan oikeaoppisesti olisikaan) oli ihana.

IMG_7617
 
IMG_7619
 
Mutta onneksi on ihmisiä, joiden kanssa voi viettää lettukestejä keskellä tentteihinlukua. Kuten tehtiin Suvin kanssa keskiviikkona. Torstaina taas katsottiin ranskalainen elokuva muutamien ranskanopiskelijoiden kanssa. Ja eilen juhlittiin Riikan synttäreitä, saatiin mm. tanssibattlerinki aikaiseksi Klubilla. Oon niin ylpeä itsestäni, että menin juhliin, vaikken tuntenut sieltä kuin pari tyyppiä jotenkuten.

IMG_7620
 
IMG_7622
Tän piti esittää jotain, mutten muista enää mitä..
 
Tää biisi on ihana, samoin video!

3 kommenttia:

 1. Ah, ihana Suvi. Tsemppiä kouluhommiin! Mulla on kans ollut tässä vähän demotivaatiota, mutta toisinaan sitä jaksaa panostaa. Tai sit saa vitosen fonetiikasta, kun on pitänyt lukupiiriä poikien kanssa (=lue, sen jälkeen ryypännyt tenttiä edeltävänä iltana....) Mut siis pointti oli että l.i.f.e.g.o.e.s.o.n! :--) Tai jotain. T. iloinen Ansu Korpilahdelta

  VastaaPoista
 2. Miksköhän musta tuntuu, että omakin opiskelumotivaatio katosi aikoinaan Jenkkilässä. Lukion ykkösellä olin vielä tunnollinen, mutta sitten kakkoselle palattua alkoi lusmuaminen :) Voiko tästä tehdä johtopätöksen, että ulkomailla asuessa on mahdotonta säilyttää kouluinnostusta?

  VastaaPoista
 3. Anniina: suvi on <3 ihanan iloinen kommentti ja ihanaa, että oot iloinen! oon mäkin, yritän kovasti ainakin :)

  Milla: haha, voi ei! kai se sitten on niin, että ulkomaat karkottaa kaiken innon opiskeluun :DD mutta ei tartte kyllä miettiä hetkeäkään, olisko mieluummin säilyttäny motivaation ja jääny suomeen, EI IKINÄ! :D

  VastaaPoista