5.2.2012

High on life

 IMG_9257
 IMG_9264

Perjantaina asunto oli täynnä ihania tyttöjä, ilmapalloja, ruokaa, puhetta, musiikkia, naurua. 21 vuotta ja 23 neliömetriä juhlistettiin asianmukaisesti ja löydettiin jopa Rumaankin, tanssimiseksihan se meni.

IMG_9261

IMG_9274
Toiset osaa, toiset ei...

IMG_9282

IMG_9283

DSC_0014 copy

DSC_0009

DSC_0015

PS. Kivoilta tyypeiltä pitäisi aina muistaa pyytää puhelinnumero. Tai tajuta kysyä edes sukunimi, höh.

Those Dancing Days - Those Dancing Days (Detektivbyrån Remix)

PPS. Nyt kun innostuin jullkaisemaan soittolistoja, niin tästä pääsette kuuntelemaan hieman pitkää synttäri + tupari-soittolistaa!

Ainiin, ja osasta kuvia kunnia kuuluu Anniinalle!


Dancing in the night, dancing through the days

8 kommenttia:

 1. ihanat juhlat on teillä ollut ! eniten kiinnitin huomiota tarjoiluun omnom :---)

  VastaaPoista
 2. Miks mä en oo ennemmin löytäny sun blogia! :o Tää on ihana!

  Oioi nomnomnom tulee nälkä näistä kuvista ):

  VastaaPoista
 3. hanna: hihii, onnistui kaikki tarjoamiset kyllä hyvin, vaikka itse sanonkin :--) tein jopa dipitkin ite enkä ostanu niitä semmosia valmisjuttuja :))


  anonyymi: jaa-a, paha sanoa miksi et, mutta tervetuloa!! :D ja kiitos älyttömästi :)) mulle myös tulee nälkä, nyt kun mitään ei oo enää jäljellä :--(

  VastaaPoista
 4. Kiitti pirskeistä!!! Ja hei sun pitää antaa yksityiskohtainen selostus, miten teit rocky roadii, se oli niin namnam <3
  Hahah taisin hakata Suvin pallonpuhalluksessa... :)

  VastaaPoista
 5. Jess tosta soittolistasta, meinasin kysyäkin sulta sitä kun siinä oli niin paljon kaikkea kivaa. Joo mäkin haluan rocky roadin ohjeen! Ehkä pitää luottaa kohtaloon ja se tyyppi joskus ilmestyy jossain. 8)

  VastaaPoista
 6. milla: hahaa, kiitos että tulit paikalle! :DD ja rocky roadista, stay tuned ;--) hahhah joo niin taisit onnistua siinä hommassa hieman paremmin :DDD vaikka ei suvi täysin menetetty tapaus ollut!


  anniina: heh, siinä ainakin riittää kuunneltavaa :--D ohjetta tulossa, ällös huoli! hmm, ainut vaan etten oikein usko kohtaloon mut tämmösissä asioissa kyl haluaisin :)))

  VastaaPoista
 7. omnomnom mitä herkkuja! ja muutenkin aivan ihanan näköiset juhlat!:)

  VastaaPoista
 8. alisa: oli kyllä onnistuneet juhlat ja tarjoilutkin! :-D osasin kerrankin arvioida ruokamäärän suunnilleen oikein, eikä menny ihan överiks :DD

  VastaaPoista