2.3.2012

We will see when it gets warm

food

Löysin hämmentävän paljon ruokakuvia kamerasta, joten tässä nyt niitä sitten. Turkkilainen mies asui jonkin aikaa jääkaapissani, sitten tuli nälkä. Bulgarian jugurtti on silti ehkä parempaa, mutta isommat koot on erittäin jees. Kaakaota tein, koska olin ostanut maitoa leipomiseen, mutten tykkää muuten. Tosin pystyin juomaan vain puolet tuosta ja ensimmäisen keksinkin jälkeen oli jo huono olo. Kiitos viljojen vähentämisen, välillä hedelmätkin tuntuu musta liian makeilta. En mä silti karppaa, hapankorut on liian hyviä. Kielioppikirjan sijaan keskityin ehkä enemmän mustikka-banaani-rahkaan, mutta se nyt vaan maistui paremmin, heh. Padassa porisee tomaatti-linssikeitto ja kaikista keitoista tulee heti parempia kun niihin lisää kookoskermaa.

 IMG_9576 copy

Mun salkkuperhe on nyt täydellinen, kun löysin just-eikä-melkein sopivan kokoisen mun kannettavalle. Kaikki kirppareilta, ihanaa. Ja jossain vaiheessa mulla ei tainnut olla ainuttakaan mustaa laukkua, hah!

Syömisen ja kirpputorien kiertämisen lisäksi voin suositella teille:

Kirjekavereita. En ole vuosiin kirjoittanut oikeita kirjeitä säännöllisesti kenenkään kanssa, mutta nyt mulla on ainakin ranskalainen ja italialainen kirjekamu, jee! Kiitos Niotillfem-blogin, nyt kaikki täältä vaan etsimään itselleen kaveria, ainakin ruotsia pääsee harjoittelemaan ihan varmasti jos haluaa.
 
Misfitsiä. Jos oot yhtä kyllästynyt Skinsiin kuin minäkin (vaikka seuraan tälläkin hetkellä kutostuokkaria, heh) niin kannattaa etsiä jostain käsiinsä Misfits. Se on myös brittiläinen ja vähän kuin Skins jo teini-iän ohittaneille. Vaan rajumpi ja hauskempi. Älkää antako pienten yliluonnollisten vibojen häiritä (tyypit saa siistejä kykyjä myrskyn seurauksena), ne antaa vaan lisämaustetta!
 
Soittolistojen tekemistä. Ah, parasta mitä tiedän! Teen listoja muutenkin vaikka mistä, mutta soittolistat, niissä on sitä jotain. Viimeisimpänä tein kaverille viini- ja juustoiltaan sopivan listan (hih, terveisiä vaan!) ja ranskalaiselle kamulle suomalaisen listan. Ja jos ette ole vielä huomanneet, niin sivupalkissa on linkki, josta pääsee mun Spotify-profiiliin eli myös soittolistoihin!
 
Fashiolistaa. Sivupalkkiin on ilmestynyt toinenkin linkki. Se vie sivustolle, jossa voi klikkailla sydämiä kaikille kivoille vaatteille, kengille, laukuille yms. Ihanan pinnallista ja pelottavan koukuttavaa... Mut löytää täältä!

Kumisaappaita. Mielellään ehjiä sellaisia... (eli mun pitää hankkia uudet!) Nyt kun on kevät ja lumi sulaa ja loska valloittaa kadut, on kivempi kahlata lammikoissa asiallisin varustein.
 
Bon Iveria. Joo ei mitenkään uus juttu kenellekään, ei mullekaan. Mutta nyt tuntuu, että tämä mun hitaasti mutta varmasti kasvanut rakkaus on vihdoin puhjennut täyteen kukkaan (ai hitto, miks aina pakko käyttää tämmösiä kliseitä). Parasta iltafiilistely- ja jostain syystä myös tenttiinlukumusaa.



PS. Miten musta tuntuu, että tästä tuli nyt ihan kökkö postaus. No ehkä Bon Iver pelastaa.

15 kommenttia:

  1. Eikää, ihana laukkukuva! Ottaisin koska vaan tuon pienimmän itselleni, on meinaan kovasti hakusessa tuon kaltainen. :-)

    Ja oih, Bon Iver ja kirjekamut muun muassa, ihan parasta!♥

    VastaaPoista
  2. ida: hihii, toi pienin on mun suosikki ehkä kaikista laukuista ikinä, se on niin monikäyttöinen ja kaiken kanssa sopiva :D

    kyllää, parasta!! :))

    VastaaPoista
  3. aaa Misfits♥ tosin itse katoin vaan ykköstuotankokauden ja se jäi siihen mutta silti.
    ja Bon Iver oi♥

    VastaaPoista
  4. ei ollut kökkö, vaan aivan ihana! oon ollut aivan kikseissäni noista uusista turkkilaisjukurtti-purkeista, niitä pitäisi ostaa ja säilyttää niissä jotakin. Hmm. Oot kovin söpö.

    VastaaPoista
  5. pauliina k.: kannattaa ehdottomasti katsoa seuraavatkin tuokkarit, meno paranee vaan! etenkin mitä tapahtuu simonille nii huhhuh! :))) oi oi ♥

    henriikka: oo ihana kuulla :-) joo tuon ekan jo pesin ja laitoin jemmaan, pitäis keksiä niille jotain kivaa käyttöäkin, hmm! hih, kiitos, olet itsekin! :-)

    VastaaPoista
  6. Tällasia terveisiä takas: "Ystävättärenne on valinnut mainiota musiikkia" ::D Teititeltiin toisiamme välillä ihan kuin oltais oikeesti ekaa kertaa nähty, mut hei ne oli silti meidän ensitreffit, kynttilöitä ja kaikkee! Oli muuten kiva kun ei tiennyt yhtään mitä kappaletta odottaa, sopi hyvin muutenkin. Kiitos vielä! Kirjekaverit on kivoja, tosin en oo jaksanut kirjottaa niille vähään aikaan. Ja haluun kumpparit ja salkun. Jajajaja! Bon Iveria oon alkanu vasta kuunnella ja Skinsista nähnyt yhden jakson, ehkä täytyy kattoa noita molempia. :D Hirvee romaani mutta ei se mitään, kai! Ihanaa maaliskuuta Roosa!

    VastaaPoista
  7. anniina: haha, ihanaa!! sano vaan jos tarviit uudestaan soittolistaa johonki tilaisuuteen :DDD kuuntele ihmeessä bon iveriä ja kyllä skinsiäkin kannattaa kattoo, ainakin 1-4 tuokkarit on hyviä :DD mut misfits, kato sitä myös!!!!!! kiitos samoin! ♥ ♥

    VastaaPoista
  8. bon iver ♥ itsellä ollut kyllä jo muutaman vuoden rakkaus, elokuussa pitkä odotus palkitaan kun näen sen livenä!

    ja misfits on kyl jees, ainakin eka ja toka tuottari. ootko kattonu kolmatta, onks se katsomisen arvoinen vaikkei nathan ookaan enää siinä? mulla on muutaman kaverin kanssa suunnitteilla skinsin 1. ja 2. kausi-maraton, toivottavasti ne on yhtä hyvii kun muistan. mä en ole edes jaksanut seurata 6. kautta kun oon kuullu et se menee niin överiksi.

    VastaaPoista
  9. sanni: oon mäkin siitä aina tykännyt, mutta nyt jotenkin iski lopullisesti :-) mäkin harkitsen vakavasti sitä flow'n avajaiskonserttia.. tai no oikeestaan koko se 4 päivää ois maukas, mutta maksaa mansikoita joten saa nähä... :/

    joo oon kattonu kolmannenkin misfitsistä, on se katsomisen arvoinen vaikka tosiaan nathan ei valitettavasti ookkaan enää... sen "korvaa" aika samantyyppinen heppu, joten ei hätää (vaikkei se vedäkään vertoja nathanille :D)! mut se kolmas kannattaa kattoo ihan simonin takia, huhuhuh!! ♥

    mäki haluun joskus pitää skins-maratonin, oijoi! en osaa päättää tykkäänkö enemmän 1. + 2. vai 3. + 4.-kausista :-) on näissä uusimmissakin hetkensä mut ei ne yllä aiempien tasolle, alkaa olla vähän toistoakin. tai ehkä oon vaan kasvanu skinsin ohi :DD ei, en suostu olemaan liian vanha!!!

    VastaaPoista
  10. Vitsii mulla on tollane samanlainen kattila, mutta se on niin ikivanha ja pohjaanpalanu, että toimii vaan koristeena :(

    Oon ehkä hiukan kade sun salkkuvalikoimalle, mulla on täällä maailmal mukana kai vaan 2 laukkua enkä ikimaailmassa tuu pärjäämään niillä, täytyy kyllä selvittää mistä täältä löytyy kirppiksiä!!! :D

    Vitsiit mulla oli kirjekamuja joskus way back when, mutta ne vaan jossain vaiheessa jäi :( Nyt oon yrittäny saada kavereita kirjottelemaan mulle tänne, mutta saa nähä tuleeko tänne koskaan muuta postia kun mainoslehtisiä.

    Puspusterkut saksasta!!!

    VastaaPoista
  11. miffa: aa höh no mut onneks sitä on sentään kiva katella! :DD

    joo kahella laukulla voi olla vähän ongelmallista, toivottavasti löytyy hyviä kirppiksiä!!

    hahah mä oon maailman laiskin kirjekaveri (onneks noi uudet ei osaaa suomee jos ne jostain syystä eksyiskin lukemaan näitä kommenteja... :DD) mut yritän nyt ryhdistäytyä!! jos heität sun osotteen vaikka inboxiin niin voisin ehkä sullekin kirjeen raapustaa! :-)

    pusii!

    VastaaPoista
  12. Noi salkut on super söpöjä! Oon niistä tosi kade. Ja hyviä beasyjä! Bon Iver m-mmm <3<3<3

    VastaaPoista
  13. maukku: kiitos, oon niistä kyllä tosi onnellinen, mahetsuja löytöjä! :)) hehee, mun pitää selkeesti kirjottaa vaan bon iverista nii saan aina näin paljon kommentteja ahhahahahah!!! joo mut onhan se ♥ !

    VastaaPoista
  14. roosa! miten aina löyät kaikkea ihanaa kuten esim ton sarjan!! oot huippu! mutta en tykkää "suosittelusta" koska tulee mieleen iha trendin ne osiot ja samoin se maria muija "että voileipää ei aina tarvitse tehdä ite" tai jotain ja ite en tykkää pätkääkää siitä touhusta :-D mutta susta tykkään!

    VastaaPoista
  15. juuli: hahaha, emmätiiä miten löydän, vietän liikaa aikaa lukien blogeja ja kaikkee netissä? :DDDD koska misfitsinkin muistaakseni bongasin jostain blogista kauan sitten :DD hahhah, mä kyllä tykkään trendistä ja niistä suositteluista, ne on ihan kivoja joskus! hihii mäki tykkään susta, ihkuu ♥

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.