6.3.2012

You don't know where I'm going so you think I'm lost

IMG_9702 copy

IMG_9701 copy

Meikä on lomalla, jee! Asioita riittää silti hoidettavaksi, joten täysin pelkkää lahnailua ei pysty harrastamaan. Fiilis silti erittäin hyvä, toi aurinko saa mut sekoamaan. Aamu ei voi alkaa huonosti, jos tiskikaapin ovessa virnistää vilautteleva Roosa viis vee sekä pari pallokalaa Italian-lomalla vuodelta öö en edes muista. Tietokone on ystävä, että saa hommat hoidettua ja taustakuva napattu lempivalokuvablogista: Fanny Latour-Lambert.

jenkkiii

Osuin sattumalta UFFille, kun niillä on nyt niitä euron päiviä, eilen taisi olla max. 4 euroa kaikki. Löysin vihdoin ja viimein täydelliset farkut (miesten puolelta!), joista leikata shortsit. Miesten XL-kokoinen Jenkki-mainos-t-paita tarttui myös mukaan kun tuo purkkapallopoika on niin kiva. Leikkelin sitä hieman ja nyt se yrittää esittää toppia, tosin näyttää ehkä enemmän tyynyliinalta, muttei anneta sen häiritä! Kesä ja festarit, tulkaa jo, I'm ready!

Puhutaanpa hetki festareista. Hihkuin riemusta, kun Ruisrock julkisti esiintyjiään, sillä Azealia Banks, Explosions In The Sky, Two Door Cinema Club ja Metronomy! Pakko päästä. Ja sitten Flow, minkä teitkään, taas kerran. Bon Iver, The Black Keys, Ane Brun ja Feist. Ei mulla taida olla muuta vaihtoehtoa, kuin maksaa mansikoita siitä lipusta. Toisaalta, koskaan en ole katunut niitä rahoja, jotka on menneet keikkoihin tai festareille. Kun taas ilman joitain vaatteita, kenkiä yms. olisin pärjännyt varmasti aivan hyvin.

kevät!

Ennen kesää on kuitenkin hoideltava tämä kevät ja lumet pois alta. Eilen uskalsin jo laittaa kevättakin päälle ensimmäistä kertaa, eikä edes (kovin) kylmä tullut. Ja aurinkolasit, oujee!


Tuossa vielä pari kovaa muijaa (joista toisen näin viime vuoden Flow'ssa) ja ihan ässäbiisi!

I wear my clothes like this because I can
 I wear my hair like this because I can
 I walk around like this because I can
And I do my thing like this cause it's who I am

5 kommenttia:

 1. ihana farkkushortsi+paita yhdistelmä! laitetaanko keikalle sit jotain kohtalokasta harsoo ehkä mustavalkosen sävysistä.....

  VastaaPoista
 2. I do not understand. :D
  But I see your new clothes. They are good.

  VastaaPoista
 3. superkivat noi ekat vaatteet! mäki haluun tommosen paidan :D

  VastaaPoista
 4. italian loma oli 2003! koska ku tultiin kotiin nii haettiin eppu pyörimään nurkkiin :---)

  VastaaPoista
 5. juuli: kiitos! :-) hahahahh jooo todellaki! :DD

  karène: il n'y a rien à comprendre, vraiment :P just my new clothes, yeah :DD merci! et j'ai dit que je suis en vacances and i'm excited about the music festivals in finland this summer :-)

  lotta: kiitti! hahah, kierrät sit kirppikset ku tuut takas, en usko et belgiasta löytyy jenkki-paitoja :DD tai mistäs sitä tietää.... :DD

  ansku: aijaa, miten musta tuntuu et se oli vieläki aiemmin mut okei uskon sua :DD

  VastaaPoista