28.5.2012

If you knew me at all, you should all know my answers

Kääk, sain ikuisuus sitten tämän haasteen Saralta ja nyt sitten kahdeta Auralta ja vielä Millaltakin, joten olisikohan aika vastailla! No olisi! Niin ja kiitoksia kovasti kysymyksistä, tulee ihan Irc-galleria-ajat mieleen, vaikka en siellä tämmöisiä oikein harrastanutkaan. Stalkkailin kyllä muiden, hahhah!

Tässä vielä säännöt kertaalleen, jos joltain on päässyt unohtumaan (onko edes mahdollista..?):

- Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger” and post it on their blog.
- Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.
- Create 11 new questions for the people you tag to answer.
- Do not tag back to the person who has already tagged you.

Pahoittelen, että tungin nämä kaikki nyt tähän samaan, mutta ei tarvitse lukea jos ei kiinnosta, hehee.

IMG_0276 copy

1. Mikä on paras tunne maailmassa?
Onnellisuus. Esimerkiksi silloin, kun dj soittaa jonkun lempparibiiseistä ja tulee semmonen "nyt heti ja äkkiä tanssilattialle" (ellen oo siellä jo..) ja sitten tanssii täysin muista välittämättä. Tai kun joku sanoo, että ikävöi sua. Ja semmoiset hetket, kun kaikki on vaan hyvin juuri silloin. Ja kun tekee huipun musiikkilöydön!
2. Miks pitsalaatikot on neliöitä vaikka pitsat on pyöreitä?
Helpompi ja nopeempi varmaan valmistaa?
3. Missä haluaisit asua?
Kerrankin oikeasti jonkin kaupungin keskustassa. Suurkaupungin mieluusti. Tai en tiedä, ehkä tarvitsen edes jonkin verran luontoa ympärille, hmm.
4. Oudoin tapasi?
Hmm-hmm. Mietin tätä pitkään, mutta en keksi! Siis varmasti näitä löytyy, mutta ne on vaan mulle itselleni niin normaaleja, etten osaa pitää niitä outona? Sori!
5. Millon oot superonnellinen?
Tuolla ekassa kohdassa olikin jo jotain, mutta lisäyksenä: muun muassa hyvässä seurassa/ hyvällä keikalla/ hyvällä säällä.
6. Millanen on sun unelmaloma?
En tiiä mikä ois semmonen unelmien unelma, mutta reissuun kyllä haluaisin vaikka minne! Haluaisin joskus ainakin reilaamaan, mutta toisaalta haluaisin kokea myös täydellisen löhöilyloman jossain paratiisissa. Jos joku tietty kaupunki pitäisi nimetä, niin New York on kyllä ikuisuushaave.
7. Mikä on sun unelma-ammatti?
Työskentely jossain kansainvälisessä organisaatiossa, joka edistää ihmisoikeuksia/naisten oikeuksia vois olla mielenkiintoista. Joku, jossa voisin auttaa muita ihmisiä edes jollain tapaa ja jos samalla voisin käyttää ranskan kieltä siinä, niin ois jees. Mutta saa nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan!
8. Lempituoksu?
Pariisin metrokäytävät... Jooei. Hmmm, sateen jälkeinen ilma tai jos hajuvesistä puhutaan, niin Chanelin Chance Eau Fraîche.
9. Lempparein tv-sarja ja miksi?
O-ou. Jos on pakko sanoa vain yksi, niin Greyn anatomia. Koska se saa mut itkemään lähes aina, sniif. (MUTTA Mullan alla tulee hyvänä kakkosena! Koska se on semmosta vähän diipimpää shittii, u know.)
10. Biisi joka herättää tunteita.
Aloe Blacc - I need a dollar!!!!!! Tulee mieleen autoajelut Peven kanssa Auchaniin (kauppakeskus St-Leu-La-Forêt'n naapurikaupungissa), koska se soi ihan koko ajan radiossa. Oishan näitä miljoona muutakin, mutta tuota en muuten kehtaisi ikinä laittaa tänne blogiin, niin tuleepahan nyt, hahhah.
11. Äijämäisin piirteesi?
Kaikki mun kaverit nauraa siellä nyt, koska "äijä" tuskin on sana, jolla joku mua ekana kuvailisi, heh. Tai no, korjatkaa jos oon väärässä... Mutta joo, en koskaan istu sillä lailla toinen jalka toisen päällä, siis sillee hmm, jalat ristissä? Niin kuin kai hameen kanssa pitäis, en tiiä. Mutta se on hemmetin epämukavaa. Ja joo, pystyn nykyään juomaan kaljaa!!!!!! HAHHAH. Naurakaa vaan.

IMG_0112 copy

1.Mitä vaatekaapistasi puuttuu, mitä säännöllisin väliajoin toivot omistavasi?
EHJÄT FARKUT!!! Nyt ei taida olla yksiäkään, että...... Ja siis haluaisin joskus semmoset kunnon farkut, enkä halpisketjujen heti rikki meneviä. Ja ehjiä sukkahousuja myös puuttuu AINA.
2.Paras keikka jolla oot ikinä ollut?
Tää on paha! Ekana tuli mieleen Band of Horses Pariisin La Cigalessa vuosi sitten helmikuussa. Se oli vaan niin täydellistä, että melkein itkin. Muita, missä kaikki oli vaan ihan täydellistä, on ainakin Robyn vuoden 2010 Flow'ssa ja Rubik viime vuoden Flow'ssa. Ihan ensimmäinen elämäni kunnon konsertti oli The Killers, ja se oli kyllä aika huikeeta, voin kertoa.
3.Toinen/toiset nimesi?
Heh, mähän en edes oikeasti ole Roosa, vaan Aino Roosa Karoliina. Roosa musta ei myöskään pitänyt tulla laisinkaan, pelkkä Aino Karoliina, mutta vanhempi isoveljeni vaati muuta silloisen parhaan kaverinsa takia. Tarina, jota kerron mielelläni aina! (Tarinan mukaan isoveljeni ilmoitti, että "siitä pitää tulla tyttö, koska ei me tehdä enää mitään pojalla kun on jo kaksi poikaa ja sen nimeksi pitää tulla Roosa!")
4.Täydellinen matkakohde tällä hetkellä?
Tällä hetkellä jostain syystä eniten himottaa Espanja!
5.Lemppari jäätelömakusi?
Voisin elää pelkällä jäätelöllä, joten tää on aika vaikee. No kaikki suklainen (etenkin se Ainojäätelö!) ja mango-meloni on kanssa hyvää. Oikeastaan kaikki muu jäätelö kelpaa, paitsi kahvijäätelö ja Bravon minttusuklaa, hehe.
6.Mitä varten haluaisit säästää rahaa?
Tatuointiin!!! Olikin jo säästössä jonkin verran, mutta... Ja reissuja varten tietty.
7.Bravuurisi keittiössä?
Tykkään enemmän leipomisesta, kuin ruuanlaitosta, vaikka en muista, että oisin koskaan onnistunut tekemään pahaa ruokaa, haha. Tällä hetkellä äiti tilaa multa aina porkkanakakkua juhliin ja juustokakku on kanssa aika perus.
8.Mitä asiaa/asioita pelkäät?
Tätä mietin kauan. Jännitän monia juttuja turhaankin, mutta pelkään..? Epämääräisesti ja uhkaavasti käyttäytyviä ihmisiä tai eläimiä. Jonkun läheisen kuolema ois hirveää, mutta väistämätöntä (koska kaikkihan kuolee joskus), joten en oikein osaa sitä pelätä.
9.Lempisatusi pienenä? (myös disneyleffat hyväksytään)
Iskän kertomat ilta-sadut mm. punaisesta paprika-kakasta on jääny aika hyvin mieleen.....
10.Millainen on näkymä lähimmästä ikkunastasi?
Autotie ja kävelytie, pieni metsikkö ja sen takana junarata.
11.Mitä odotat eniten kesältä? 
Ruissia ja BLOC PARTYA!!!!!!!!!

IMG_0098 copy

1. Minkä värinen on taivas kauneimmillaan? Perustele!
Joku upea auringonlasku, vaikkapa sellainen hellän vaaleanpunainen, kultaa ja oranssia myös siellä täällä, ehkä aavistus vaaleansinistä vielä.
2. Kello ranteessa, puhelimessa, seinällä vai missä vai ei missään?
Puhelimesta tulee vilkuiltua liiankin usein. Haluaisin kyllä ranteeseenkin, mutta vielä ei ole osunut kivaa kohdalle.
3. Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolen? Miksi?
Jaa-a. Ei ainakaan tuolla, mistä alkaa junarata, kyllä tällä puolella ruoho enemmän kasvaa.
4. Kun joku pyytää sinua laulamaan jonkun laulun, mikä luritus tulee sinulle ensimmäisenä mieleen?
Ensin iskee paniikki, että no en varmana laula mitään. Luultavasti joku SMG:n kappale sitten kuitenkin.
5. Mitkä ovat sinulle tärkeimmät kolme (3) paikkaa maailmassa? Miksi?
Kodit Jyväskylässä ja Tampereella. Koska koti on turvapaikka ja joskus piilopaikkakin. Kolmas onkin sitte vaikeampi... Haluaisin toisaalta vastata Pariisin tai St Leu La Forêt'n, muttei kumpikaan varsinaisesti paikkana ole se juttu. Vastaan siis St Leun ja Pariisin väliä kulkevan Transilien-paikallisjunan, vaikkei se varsinaisesti mikään paikka olekaan, mutta se ehkä yhdistää kaiken tärkeän ja mitä kaikkea niissä junissakin koettiin, heh.
6. Mikä on hupsuin ruokailutottumuksesi?
Onko hupsua syödä auringonkukansiemeniä pelkilteen? Tungen niitä kyllä kaikkeen mahdolliseen, mutta suoraan purkistakin maistuu myös, haha.
7. Onko kaikki hyvin?
Itse asiassa kyllä on! Tout va bien!
8. Kosketa nenänpäätäsi ja kerro mitä tunsit. (?)
Sormessa hieman tahmea tunne, pitäis mennä suihkuun kohta.
9. Jos saisit matkata mihinkä tahansa aikaan, minne suuntaisit kulkusi?
Tätä oon miettinyt kuumeisesti aiemminkin. Mulla ei oikein ole sellaista tiettyä vuosisataa/-kymmentä, jota fanittaisin. Haluaisin ehkä käväistä intiaanien luona ennen kuin eurooppalaiset ehti Amerikkaan. Myös se kuuluisa taiteilijoiden Pariisi on alkanut hieman kiinnostaa, että mikäs se meininki siellä oikeastaan olikaan.
10. Hymyilithän tänään? Missä paikoissa?
Tottahan toki! Ainakin aamulla peilikuvalle ja töissä taisin myös hymyillä.
11. Tapahtuma: sinä juokset. Missä sinä juokset? Ja miksi?
Jos tapahtuma tapahtuu Jyväskylässä, juoksen saletisti bussiin. Tampereella juoksen järven rantaviivaa seuraten, koska jotain urheilua on syytä tehdä.
+. Tän hetken paras biisi? Linkkaa!
Lucy Rose - Middle  Of The Bed. Tätä oon nyt kait eilisestä lähtien fiilistelly oikein kovasti (kiitos kuuluu taas Idalle, hehe).

IMG_0115 copy

1. Jos saisit ottaa huomenna äkkilähdön, minne menisit?
Ja joku siis maksaisi tän huvin mun puolesta? Noo, lähtisin varmaan moikkaamaan Iisaa Wieniin! Joo, niin tekisin!
2. Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?
Jaa-a. Toivottavasti elossa ja onnellisena.
3. Lempi vaatteesi ensi kesänä?
Veikkaisin, että tulen asumaan farkkushortseissa tämän kesän.
4. Mitä muoti-ilmiötä inhoat?
Nyt ei oo viime aikoina osunu mitään aivan kamalaa silmään. No en kyllä edelleenkään ole valmis lämpeämään vaalean liilalle ja leveät lahkeet farkuissa taitaa jäädä multa väliin (vaikka muistan elävästi kyllä senkin ajan, kun ajattelin, etten varmasti ikinä käytä pillifarkkuja......... HAHA).
5. Tummasuklaa vai valkosuklaa?
Tumma! Valkosuklaa on liian ällömakeaa.
6. Ärsyttävin luonteenpiirteesi?
Saamattomuus!
7. Mihin maahan muuttaisit, jos et saisi enää asua Suomessa?
Ranskaan. Ylläri.
8. Mitä teit tänään kello 11?
Taisin herätä niihin aikoihin, sleepyhead minä. (Ohhoh, kello ehtikin jo yli puolenyön, mutta siis sunnuntaita tarkoitan.)
9. Mitä olet ostanut viimeksi?
Ruokakaupasta ostin kaikkea jännää, kuten appelsiineja ja omenoita, turkkilaista jugurttia, hammastahnaa ja vessapaperia. Muistaakseni.
10. Myönnätkö katsovasi Salattuja Elämiä?
En todellakaan!!!!!!!!!!!!! Hyi helkkari, viimeinen ohjelma, jolla haluan aivojani syövyttää. En oo varmaan koskaan edes katsonut kokonaista jaksoa. Eiku oonpas, kun Juuli pakotti!
11. Kolme suosikki blogiasi?
Eiii näin vaikeita! Vaan kolme, voi kamala. am i awake, Surfing is sin ja Jenna K. Ja nyt tuntuu pahalta kaikkien muiden lempparien puolesta, höh.

IMG_0105 copy

Minä kysyn:
1. Minkä elokuvan kävit viimeksi katsomassa elokuvateatterissa?
2. Kenen elämää haluaisit elää viikon ajan?
3. Jos olisi pakko osallistua Idolsin tms. koelauluihin, minkä kappaleen esittäisit?
4. Mikä eläin olisit?
5. Jos tulisit jostain asiasta kuuluisaksi, mikä haluaisit sen asian olevan?
6. Mitä haluaisit osata?
7. Jos olisi pakko vaihtaa nimeä, minkä niminen haluaisit olla?
8. Millaista musiikkia kuvittelet kuuntelevasi viisikymppisenä?
9. Lempi aikakaus- ja/tai sanomalehdet?
10. Mikä biisi soi tällä hetkellä? (Jos et juuri kuuntele musiikkia, mitä ääniä kuulet?)
11. Unelmien festarien esiintyjät? (Mainitse max. 10!)

Kysymysmerkkejä lähettelen seuraaville: Sini, Ansku, Anniina, Janita, Ida ja Annukka. Ja ei tosiaan ole mikään pakko vastailla, jos sen kokee jotenkin vastenmielisenä, en pakota ketään!

4 kommenttia:

 1. Greyn Anatomia on kyllä ihan paras! enkä mäkään sitä voi kattoa itkemättä :-D jee oot menossa ruissiin! mä oon siellä töissä anniskelualueella pe-la ja sunnuntaina oon juhlijoitten joukossa :>

  VastaaPoista
 2. maria: niin on, mutta en tykänny yhtään siitä viimesimmän tuokkarin päätöksestä! :(( jee hei ehkäpä siis törmäillään ruississa! kivaa! :-)

  VastaaPoista
 3. Jesjes kysymyksiä! :--) Näitä on kiva lukee ja vastata niihin!

  VastaaPoista
 4. anniina: jep, niin on! jee :-)

  VastaaPoista