19.6.2012

You've got a warm heart, you've got a beautiful brain


IMG_0361 copy

IMG_0364 copy2

IMG_0363 copy2

Joskus sitä huomaa valvoneensa puoli neljään aamulla, koska on klikannut Spotifyn related artists-valikosta jotain satunnaisesti täysin nimen perusteella ja sitten - rakastunut.

Kaksi kappaletta kaihoisan kaunista musiikkia, joista toinen on kuin ihana, kannustava ystävä ja toinen soi uhmakkaan syyttelevästi.

Joita kuunnellessa voi nojailla ikkunaan ja katsella sarastavan aamun värejä.

Teki mieli hypähtää ranskalaisen parvekkeen kaiteen yli kostealle nurmikolle ja kerätä lupiineja kadun toiselta puolelta.

En kuitenkaan viitsinyt alusvaatteisillani, joku veturinkuljettaja olisi kuitenkin huomannut.


9 kommenttia:

 1. Ensin harmitti ettei nukutanut, mut sit kun katselin ikkunasta ulos, niin olin niin onnellinen etten missanut näitä ihania värejä taivaalla :)

  VastaaPoista
 2. Etin uusia kirjekavereita niotillfemin siitä kirjekaveri-päivityksestä, sit huomasin sut ja olin et AHAA!, luin sun blogii, ja tajusinkin, et oot Annukan ja muitten pimatsujen kumppani!! Voisin sanoo tähän et pieni maailma mut en sano joten sanon vaan että jeejee moi :--)

  t. sirppana

  VastaaPoista
 3. hanna: jep, niinpä! onneksi tajusin katsoa ikkunasta ulos :--)

  kiva anonyymi/sirppana: jee moi ja hih, hauskaa! maailman pienuus on kyllä todistettu monta kertaa, mutta tässä siis lisätodisteita, haha :--P ps. ihana sanavalinta tuo "kumppani" ahhah :--D

  VastaaPoista
 4. Vitsiit ihan huisin magee tuo taivas!!! Hihi tekis vaan mieli ottaa jotkut maalit käteen ja alkaa taiteilla tota maisemaa. Tosin en oo kyllä mihinkään maaleihin koskenu vuosiin, että vähän hirvittää, mitä siitä oikeen tulis :D

  VastaaPoista
 5. milla: vesiväreillä vois saada aika kivaa jälkeä! vitsi, millonkohan viimeks oon maalannu yhtään mitään, varmaan joskus lukiossa, hui! :--D

  VastaaPoista
 6. Heheee mä kannatan että ruvetaan syksyllä taiteilijoiksi! Baskerit päähän ja maalit messiin ja sitten voidaan taiteilla taideteoksia :D

  Mun viimesin taidonnäyte taitaa olla jenkkiajoilta, tosin sillä taululla voitin jopa jonkun hurjan nimekkään kilpailun (tai sitten se oli vaan joku regional koulujen välinen mut samapa toi :D ) ja olin hetken 75 dollaria rikkaampi.
  EI KUN, kyllähän abivuonna tuli vielä väsättyä kuvisdiplomi, mutta on siitäkin jo sentään ainakin 2,5 vuotta :D

  VastaaPoista
 7. milla: hahaa, joo! :DD munkin piti tehdä kuvisdiplomi, mutta sitten se vaan jäi... ://

  VastaaPoista
 8. daughter on niin ihana aaaa!

  VastaaPoista
 9. maria: NIIN ON!! en oo pitkään aikaan rakastunu mihinkään musiikkiin yhtä lailla ku siihen, aijai <3

  VastaaPoista