30.7.2012

Oh, I feel overjoyed

IMG_1162 copy

IMG_1161 copy

IMG_1160 copy

IMG_1157 copy

IMG_1164 copy

Ai että, olen todellakin aivan ikionnellinen ja ihmeissäni edelleen, kuinka hyvin eilinen puistokirppis onnistui! Kiitos hurjasti kaikille mukana olleille! Kiitos, että noudatitte ohjeistuksia, ette roskanneet, olitte ihanan täysillä mukana ja että teitä tuli paikalle niin paljon!

Ei todellakaan osattu odottaa näin mieletöntä menestystä ja onneksi se viimeinenkin pelko, ukkonen, pysytteli poissa. HUH!

Itse en ehtinyt muiden myyntipisteillä kauheasti kierrellä, mutta ehkä ensi kerralla... Tienasinpa kuitenkin rahat Bon Iveriä katsomaan, kuten haaveilinkin! Jee!

Nyt jos joku jäi harmittelemaan, että miksei omalla paikkakunnalla tapahdu tämmoistä, niin sanon vain, että: järjestäkää itse! (Psst, tällä pääsee alkuun.)

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi, näyttipa kivalta! Melkein lähdettiin täältä Helsingistä kaverin kanssa sinne myymään, bensat olis maksanu about saman verran kun pöydän vuokraus joten plus minus nolla! Kallion puistokirppikset menee omalta osalta aina ohi, ne kun sattuu olemaan arkipäivisin ja minä olen töissä :(

    VastaaPoista
  2. henje: voi vitsi, olisitte tulleet! no, ensi kerralla sitten?? ;--)

    VastaaPoista