10.9.2012

Cute boys sleeping

 

 Untitled

 Untitled

 Good Morning

 

 Untitled

 hi ben

 

 
 {Click the images for sources}

Maailmassa on mielestäni epäkohta, joka tulisi korjata mitä pikimmiten. Kun on olemassa jo sivustot Cute boys with dogs sekä Cute boys with cats (ja mitä muita näitä nyt onkaan), niin miksei ole sivustoa Cute boys sleeping?

Syytän tästä hupsuttelusta ilkeää syysflunssaa, joka iski eilen päälle. Kipeänä oleminen on inhottavaa, mutta onneksi on elokuvia, teetä ja The XX:n uusi Coexist-albumi (joka on ihana, parasta ilta-, syys- ja kipeilymusiikkia).

6 kommenttia:

 1. hahahahah:D oon samaa mieltä!! mulla on oikeesti joku obsessio nukkuvien ihmisten tarkkailuun... mut sä voisit ite perustaa sellasen sivun?? :)

  VastaaPoista
 2. anniina: jes, löytyi toinen samanmielinen! hmm, oon tässä vähän harkunnutkin, että pitäiskö ite perustaa semmonen :--D ehkä, ehkä... kattellaan nyt :DD jos löytyy tarpeeksi kannattajia tälle idealle niin voisin... :)))

  VastaaPoista
 3. Hehe oon meinannu ottaa Matiaksesta kuvan kun se nukkuu koska HEI NUKKUVAT MIEHET IHANAA. Kannatan!

  VastaaPoista
 4. (toinen :D) anniina: hahaa, mietin just, että ehkä haaveilenkin hääkuvaajaksi ryhtymisen sijasta alkavani nukkuvien miesten kuvaajaksi......... hmm okei toi kuulosti vähän liian creepylta... :DDDDDDD

  VastaaPoista
 5. Tässähän on yhdistetty minunkin lempiasiani; kuvat sängyistä / petivaatteet ja nukkuvat ihmiset!

  VastaaPoista
 6. starrynight: kivaa, että muillakin on samoja lempiasioita kuin itsellä! :-)

  VastaaPoista