1.9.2012

I can't steal his heart but I can steal back mine

august_playlist

Nyt pukkaa soittolistaa soittolistan perään, mutta tässä siis elokuun soittolista!

Kuuntele ainakin nämä:

Jessie Ware - 110%. Kappale kuuluisi oikeasti kesäkuun soittolistalle, mutta silloin se ei vielä ollut Spotifyssa tarjolla. Onneksi hyvät biisit toimii kauemmin kuin kuukauden. Tästä kappaleesta tulen muistamaan kesän 2012. Mutta niin, oikeastaan koko Jessie Waren Devotion-albumi on kuuntelemisen arvoinen, vaikka aluksi olin aavistuksen pettynyt, kun levy olikin jotenkin paljon hitaampi, mitä odotin.

Friends - I'm His Girl. Ihan loistavat sanat tässä! Friends ei toiminut lainkaan livenä Flow'ssa, mutta onneksi biisit toimii sitäkin paremmin levyllä.

Eva & Manu - Stars. Totta kai mun lemppari Evan & Manun esikoislevyltä on se, missä lauletaan myös ranskaksi, haha. Tässä homma on päinvastoin kuin Friendsin kanssa, Eva & Manu on sellainen kokoonpano, joka on pakko nähdä livenä. Siis pakko. On levykin hyvä, mutta jotenkin siitä on jäänyt pois se jokin, sellainen tietty maaginen tunnelma tai jotain, hmm.

Disco Ensemble - Second Soul. Tämä lupaa hyvä, tämä lupaa todella hyvää 21.9. julkaistavalta uudelta albumilta. Vaikka en enää nykyään kauheasti kuuntele muuten tämän tyyppistä musiikkia, niin DE:lle löytyy aina paikka sydämestä.

Bloc Party - Kettling. Tämä oli oikeastaan ainoa kappale, joka kolahti saman tien uusimmalta Four-albumilta, muuten levy vaatii edelleen hieman totuttelemista. Niille, joille Silent Alarm on se ainoa ja oikea Bloc Party-levy, tykkäävät varmasti tästä uudesta, mutta itse kuulun niihin (harvoihin), joille kakkos- ja kolmoslevy ovat silkkaa kultaa. No, kyllä mä tästä uuttakin opin rakastamaan.

Emily And The Woods - Steal His Heart. Parin päivän takainen vakava ihastus. I can't steal his heart but I can steal back mine. Ah. Söpöyslevelit korkealla!

Kerkko Koskinen Kollektiivi - Laura Palmer. Tästä sain vinkin ehkä kaikista epätodennäköisimmältä taholta musiikin suhteen, omalta äidiltäni nimittäin. Tämä ei ollut mikään loukkaus äitini musiikkimakua kohtaan, en vain koskaan näe (kuule?) äitiäni kuuntelemassa musiikkia. Päiväkodissa kai on tarpeeksi meluisaa ja työpäivien jälkeen kaipaa hiljaisuutta. No mutta siis, itseltäni olisi varmasti mennyt aika lailla ohi tämä kovin hypetetty superkokoonpano (laulajina Vuokko Hovatta, Manna ja PMMP:n Paula Vesala), ellei äiti olisi kysynyt, haluanko mennä katsomaan KKK:ta Tampere-taloon 17.10.. Totta kai haluan! En vielä ole ehtinyt kuuntelemaa koko levyä sen ansaitsemia kuuntelukertoja, mutta jonkinlaisena sinkkuna (kai?) julkaistu Laura Palmer kuulosti heti hyvältä.

Ja sitten ei kun kuuntelemaan, go go!

5 kommenttia:

 1. friends on ihana! en ollut flow:ssa, mutta oon totaalisen rakastunut tohon manifest! -levyyn. jessiestä tykkään kanssa paljon, jotenkin tosi hyvää iltamusiikkia. semmosta ku haluaa kelailla päivän kulkua ja rauhottua. ehkä muuten uskaltaudun moikkaan sua syksyn kuluessa yliopistolla :)

  VastaaPoista
 2. talikko: joo toi manifest! on kyllä hyvä levy :-) jotenkin siellä flow'ssa ne oli vaan tosi plääh, vaikka se laulaja oli kyllä hyvä, mutta jotenkaan vaan ei lähteny :-D

  mä jostain syystä odotin jessieltä vähän tanssittavampaa levyä, niin toi rauhallisuus oli aika ylläri, mutta ei nyt mitenkään huonolla tavalla kun siihen tottui :-D

  ja uskaltaudu ihmeessä!! olis kivaa! :-)

  VastaaPoista
 3. Oon ihan samaa mieltä tosta Bloc Partyn uusimmasta, ne on selkeesti palannu kunnon rokkimeininkiin.. Ite kans ihastuin Bloc Partyyn kakkoslevyn aikana (sillon lukiossa kun oli jonkun meijän kouluposselaisten synttärit ja soitit Weekend in the citya!) joten oon aika pettyny. Oma lemppari on Day Four, Bloc Partyn balladit vaan on aina ihaninpia, ah. Ja sekin kertoo jo jotain kun mun mielestä Octopus RAC -remix on parempi kun originaali.
  No johan tuli tilitystä. Ehkä oon vaan suutuksissa Bloc Partylle kun meillä keikka meni ihan pilalle :(
  -Sinitäällämoi

  VastaaPoista
 4. AI en tienny että olin kirjautunu sisään, emmä muuten ois nimimerkkiä laittanu :DDD

  VastaaPoista
 5. sini: jjep, ne varmaan ilahtui, jotka marmatti intimacyn elektrovaikutteista... noh, ehkä tota levyä pitää vaan kuunnella ja kuunnella niin se avautuu? mutta mitä mitä, miten teiän keikka meni pilalle?? kerro vaikka fb:ssa seuraavan kerran ku jutskaillaan, jos et halua täällä avautua :DD <3

  VastaaPoista