14.2.2013

Because maybe you're gonna be the one that saves me


Tämän piti olla puhdas Girlsin hehkutusjuttu, mutta olipas hyvä, että kirjoitan tätä ystävänpäivänä, sillä yksi keskeisimmistä teemoista sarjassa on juuri ystävyys.

Täytyy myöntää, etten ihan heti syttynyt tyttöihin. Katsoin kyllä ensimmäisen tuotantokauden läpi ja tykkäsinkin ihan juu, mutten samalla tapaa kuin joistain lempparisarjoistani. Pari viikkoa sitten Yle näytti sarjan viisi ekaa jaksoa putkeen sunnuntai-iltana ja satuin olemaan porukoilla telkkarin ääressä ja jäin tapittamaan niitä pikkusiskon kanssa.

Ihastuin tällä kertaa paljon lujempaa ja voin sanoa, että kakkostuokkari on jo nyt parempi kuin ensimmäinen. En tietenkään kannusta ketään laittomuuksiin, mutta jos saatte jaksoja käsiinne, niin suosittelen! Ne ekan tuotantokauden viisi ensimmäis jaksoa näkee edelleen Yle Areenassa.

Niin hyvä kuin sarja jo itsessään on, vielä paremman siitä tekee sen musiikit. Spotifysta löytyy mainio soittolista täynnä Girls-musiikkia.

Vaikka ette olisi katsoneet sarjaa näin pitkälle (tai ollenkaan), voitte huoletta katsoa alla olevan loppukohtauksen kakkostuokkarin nelosjaksosta. Sen ansiosta kuuntelen tälläkin hetkellä Oasiksen Wonderwallia ja olen kiitollinen mun ystävistä.


And after all
You're my wonderwall


Kivaa ystävänpäivää rakkaat Internet-ystävät!

4 kommenttia:

 1. Mä sain juuri ekan tuotantokauden katsottua, se on ihan huippu! Ja juurikin ne musiikit! Pitää aina katsoa lopputekstitkin kun siellä soi jotain hyvää aina.
  -Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee hyvä! no näinpä, pitää aina jäädä fiilisteleen :--D

   Poista
 2. Nonni! Miun piti tehdä pari viikkoo sitten ihan samanlainen hehkutuspostaus ja vieläpä ihan samoilla sanoille ("en kannusta ketään laittomuuksiin, mutta..") huhuhh nyt tuli kreepy olo, näinköhän tästä unta... Joo mutta Girls..ihan sairaan hyvä ja Lena Dunham on ihan uskomattoman siisti ihminen ja lahjakas kaikin puolin. Sarja oikeista asioista ja oikean näköisistä ihmisistä. Voisin jatkaa tätä hehkuttamista on and on.

  Niin ja kiitti soittolistasta, sitä en olis tajunnut löytää.

  Oon alottanu kakkosen, mutta wonderwall-jaksoon en oo viel päässy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIKÄ, kreisiä! ::---D meillä on joku telepaattinen yhteys...?? "Sarja oikeista asioista ja oikean näköisistä ihmisistä." >> TODELLAKIN, niiiin samaa mieltä!! ja mun lena dunham-fanius vaan kasvaa kun katon sen haastatteluja youtubesta : ) amazzing tyyppi! hyviä kuuntelu- ja katseluhetkiä sinne : )

   Poista