6.2.2013

BITS + PIECES.

Eli toisin sanoen kameraan tallentuneita palasia melko pitkältä aikaväliltä. Vai onko lähes kaksi kuukautta pitkä aika, en tiedä.

bits04
Ostin sitten pinkit maiharit, kuten vakuuttava 22-vuotias tekee (niin oli mulla synttäritkin tuossa, mutta siitä enemmän toivottavasti pian!). Haaveilin pitkään (nojoo, haaveilen edelleen) kukallisista Dr. Martenseista, mutta pelkään niiden olevan jotenkin liian raskaat ja massiiviset jaloissani. Nämä on kivan sirot ja niiden pohjassa lukee "Make contact. Communicate. Fall in love." Hah, olisikin niin helppoa.

bits05
Kyllä, tämä kuva on otettu jouluaattona. Ehkä daijuinta ikinä puhua joulusta reilu kuukausi sen jälkeen, mutta en muita joulukuvia julkaissut, niin tässäpä edes kuva mun lempparijoulukoristeesta, kultaisesta omenasta, joita onneksi löytyi useampikin kappale meidän kuusesta.

bits06
Olen löytänyt itsestäni todellisen talvi- ja lumifiilistelijän. Mitä enemmän lunta, sen parempi! Ja saa olla vaikka kuinka kylmä, koska kylmimmät päivät on kauneimpia! Mun on nykyään mahdotonta nimetä lempivuodenaikaa.

bits03
Glitteriä ikkunalaudalla. (No okei, ois se kesä ihan kiva kuitenkin, tule pian!)

bits02
Matto nimeltä Matilda, joka löytyi ihan vaan Anttilasta, mutta josta tykkään kovin.

bits01
En normaalisti koskaan osta kirjoja, koska kirjastot toimii. Tämän nappasin kuitenkin vitosella mukaani, koska kansi oli kaunis ja joku jossain taisi kehua sisältöäkin.

bits07
Tampereen kauppahallista saa parasta pikaruokaa, Armaksesta nimittäin! Natakin tätä jo ehti hehkuttaa ja ihan syystä. On liha-, kala- ja kasvisversiota, joista itse vedin jälkimmäisen napaani ennen suklaatehtailua. Hyvää oli!

bits08
Elinan kivat valot.

bits09
Tarvitsin eräisiin vuosijuhliin sopivan korun piristämään pitkää, mustaa mekkoani ja aavistelin, että sellainen saattaisi löytyä Vintage Gardenista. Oikeassa olin! Hain ensin sellaista statement-korua, mutta parhaimmaksi osoittautuikin hieman Chanel-henkinen, kuitenkin aika rokahtava kultainen ketju mustalla nahalla. Kieputin vielä pari ohutta ketjua sen ympärille lisää blingiä tuomaan. Suosittelen lämpimästi käymään VG:ssä, palvelukin on niin super mukavaa, hih!


Semmottist! Tsemppiä loppuviikkoon, kivat!

PS. Tamperelaisille viikonloppuvinkki: Valoa-festarit!

10 kommenttia:

 1. aw ihanan söpöset maiharit!

  VastaaPoista
 2. No on kyllä kaunis koru! Oi että, sopii tuon mekon kanssa ihan varmasti, vitsit! Ja hei, mä en oo vieläkään käynyt Armaassa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. i knoww! :--)

   nyt kipinkapin kauppahalliin hei! tai sit seuraavat treffit siellä? ;--)

   Poista
 3. siis mikä ihana tuoli !!
  ja VG<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, se on kyllä superihana! superihanan äitini superlöytö kirpparilta! :-)

   ja oi vg, kyllä vain!

   Poista
 4. Haastetta pukkaa mun blogissa!
  http://residenceblah.blogspot.fi/2013/02/minut-haastettiin.html

  ja muiskeet kenkäset :)

  VastaaPoista
 5. omg omg mistä nuo kenkut on?!!!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kookengästä : ) ja varmaan muistakin kaupoista löytyy, joissa myydään ten pointsin kenkiä!

   Poista