5.3.2013

Like Crazy

Like Crazy, 2011
Like Crazy, 2011
Costume Designer: Mairi Chisholm
 Like Crazy, 2011
Like Crazy, 2011
Like Crazy, 2011
 


Huh, taitaa olla aika pitkä aika siitä, kun viimeksi puhuin täällä elokuvista. Harmillisen harvoin enää on aikaa tai keskittymiskykyä katsoa kokonaista elokuvaa ja jos onkin molempia, niin vielä harvemmin tulee tunne, että tästä pitää kertoa muillekin.

Nyt kuitenkin, kun olen jo ainakin neljättä päivää niin, etten pysty puhumaan ja välillä istuminenkin on liian väsyttävää (tämä flunssa ei ollutkaan niin helppo nakki), on aikaa katsoa elokuvia.

Like Crazy kertoo brittiläisen Annan ja amerikkalaisen Jacobin rakkaustarinan, muttei ole sellainen ällönlällyn siirappinen (paitsi alussa ehkä aavistuksen), kuin monet "romanttiset" elokuvat.

Pidin kuvaustyylistä, värimaailmasta ja Annan vaatteista. Tarinasta ja näyttelijäsuorituksista myös toki.

Surullinen, haikea, katkeransuloinen ja silti jotenkin toiveikas. Sellainen on tämä elokuva. Antakaa tälle mahdollisuus. Paitsi jos olette kaukosuhteessa, silloin harkitkaa kahdesti.

"Because it's the halves that halve you in half."Pics from here, here and here.

4 kommenttia:

 1. Tuli katsottua tämä pari viikkoa sitten, hassua että satuit just tästä kirjottamaan tänne :D Ihan mukava, hieman sellainen erilainen leffa. Jäi kyllä se loppu hieman kaihertamaan, eikö sulla yhtään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, hassua tosiaan! ja nyt kun kysyit, niin kyllä muakin se loppu jäi häiritsemään. toisaalta vihaan ja toisaalta rakastan avoimia, monitulkintaisia loppuja. hitsi, nyt mua mietityttää se loppu vieläkin enemmän :-D kun se oli tavallaan onnellinen, muttei ehkä sitten kuitenkaan, hmmmmm

   Poista
 2. Katoin tän pari kuukautta sitten ja joo, kyllä masensi ja ahdisti, nimim. tässä nyt sit saatiin pää täyteen kaikkia kaukosuhteen kauhuskenaarioita kun mun elämä jatkuu kesällä Suomessa.
  Mutta mua kyllä hirveesti ärsytti ton tytön naiivius sen suhteen että "juu viisumi meni umpeen mut mikäs siinä, jään maahan silti ja tietysti oletan että pääsen maahan takaisin vaikka rikoin lakia." Mut kai mä tästä tykkäsin, vähän jäi ristiriitaset ja angstifiilikset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi eii, voin kyllä kuvitella, että ahdisti! :((( mua taas ärsytti se, että miksei se poika voinu muuttaa britteihin vaikka vaan siks aikaa että ois saanu sen viisumijutun kuntoon? miks sen pitää aina olla tyttö joka muuttaa pojan perässä, äh!!!!!!! :DD no mut en tiiä oisko siinäkin tullu jotain viisumihankaluuksia tai jotain, mutta kuitenkin.. ja olihan sen pojan bisnekset jenkeissä mutta silti! mur!

   ps. ootan jo innolla että tuut suomeen!!!!!!!!!!!!!

   Poista