9.4.2013

Swingin party


Mulla on ollut tuo järkkäri nyt jo muutaman vuoden, mutten oikein koskaan ole käyttänyt sen videointiominaisuutta hyväkseni. Jokin aika sitten aloin haaveilla sellaisten fiilisvideoiden kuvaamisesta, ja nyt ätin ryhtyä tuumasta toimeen.

Tämä on ensimmäinen koskaan kuvaamani ja editoimani video, ja se kyllä näkyy. Mutta eihän muuten kuin tekemällä opi ja jostain on aina pakko aloittaa!

Videolla on joitain hetkiä ystäväni Heidin syntymäpäiväjuhlilta ja niiden jatkoilta. Vaikuttavat videon perusteella hyvin rauhallisilta kesteiltä ja ne olivatkin juhlat, joista mun piti lähteä aikaisin kotiin, mutta toisin kävi... No, sellaista sattuu, heh.

2 kommenttia:

  1. mä oon miettiny kauan, että vois kans tehä videon, mutta oon niin tumpelo noitten muokkausten kans että ei varmaan ihan heti oo tulossa... sä oot kuitenki onnistunu hyvin! 8-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mäkin luulin, että videon editointi olis tosi vaikeeta, mutta se onkin melko yksinkertaista ainakin windowsin movie makerilla :-D en tietenkään vielä tiedä kaikkia hienouksia mitä voisi tehdä ja ehkä on olemassa jokin parempikin muokkausohjelma, mutta tää riittää ainakin aluksi mulle :-) siitä vaan rohkeasti kokeilemaan! ja kiitos! :--)

      Poista