1.4.2013

We pretend to be friends on the Internet when in real life we have nothing to say to each other


Lisäisin vielä tähän ne ihmiset, jotka painaa uudestaan sitä suojatien valojen nappia, vaikka saapuvat sinun jälkeesi ja varmasti huomaavat, että siinä palaa jo se odotusvalo. Kiitos, että pidät minua niin tyhmänä, etten muka ole tajunnut painaa sitä jo, ja ei ne valot vaihdu vihreäksi yhtään sen nopeammin, vaikka painelisit sitä nappia sata kertaa.

Usein sapettaa myös ne, jotka kuittaavat kaiken valittamisen huokaamalla "first world problems". Toki on turhaa ja naurettavaa valittaa kaikesta pienestä, vaikka kuinka telkkarin kaukosäädin on liian kaukana tai nettiyhteys hidastelee, mutta se nyt vain on meidän todellisuutta ja kyllä se saa mielestäni ärsyttää sen pienen hetken, eikä se tarkoita sitä, ettei tiedostaisi maailman suuria epäkohtia.

"Yeah, I laugh and live and I have love to give
but sometimes all you can do is hate"

Nyt tosin mieli on niin pehmentynyt auringosta ja pääsiäissuklaasta, etten osaa vihata mitään tai ketään, mutta ajattelin silti jakaa tämän riemukkaan vihausbiisin, joka saa nauramaan. Tällaista vihapuhetta mäkin ymmärrän.

6 kommenttia:

 1. eeeikä miten ihana :'-)

  "I hate stepping outside, for a smoke and some guy coughs, like your lungs are his" just viime viikolla postasin tästä tumblriin kun ärsytti! tää jätkä on selvästi mun sielunkumppani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, niin munkin!! ja toi laini on yks parhaista tässä kyllä :-D

   Poista
 2. hahha sairaan hyvä postaus ja biisi!! :D

  VastaaPoista
 3. Heii älä vihaa mua, tajusin vasta tänä vuonna että suojateiden napeissa on se odotusvalo :( t. 20v

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aww, en vihaa! ja kyllä mä itekin joskus painan sitä uudestaan, jos se valo ei näy kunnolla tai ihan varmuuden vuoksi... :--)

   Poista