30.5.2013

I was too easy, dear

may_playlist


Tämä on siitä hassu lista, että se meinasi olla valmis jo toukokuun ensimmäisellä viikolla. Piti vähän toppuutella ja olla hetki etsimättä uutta musiikkia tietoisesti. Viime hetkillä The National vähän paisutti listaa, olisi paisuttanut varmaan koko uuden levyn verran, mutta jälleen kerran hillitsin itseni. Mieletöntä mielenhallintaa, eikös!

Kuuntelemaan pääset esimerkiksi tästä klikkaamalla!

Kuuntele ainakin nämä:

 • Shout Out Louds - Illusions. Mukavan menevä menobiisi. Koko Optica-levy on aika kiva itse asiassa. Helppoa ja mukavaa, kuin kevyt kesätuuli.

 • Håkan Hellström - Street Hustle. En ymmärrä puoliakaan, mitä tässä lauletaan mutta tässä on hyvä fiilis! Tycker så mycket om dig...

 • Noah And The Whale - All Through The Night. Noah And The Whalesta on myös niin helppo tykätä. Symppistäkin symppiksempi tämä uusi albumi Heart Of Nowhere. Pidän myös semmoisista yksityiskohdista, kuten että ensin levyllä on biisi nimeltä There Will Come A Time ja heti perässä on biisi nimeltä Now Is Exactly The Time. Ah!

 • Daft Punk feat. Pharrell Williams - Get Lucky. Tämä biisi oli lähellä pudota listalta, koska kyllähän tämän kaikki muutenkin tietävät. Mutta toisaalta, tämä on tainnut olla kuukauden tanssituin kipale ja tähän löytyy osuvat tanssiliikkeetkin... Syy, miksi muita Daft Punkin uusia biisejä ei listalta löydy on se, etten ole vielä oikein, hmm, jaksanut kuunnella sitä uutta albumia kunnolla, hups.

 • Bruno Mars - Locked Out Of Heaven. Heh, tämä menee jo mulla vähän sinne guilty pleasuren puolelle. Joku luukutti tätä vappuna ja sitten se vaan kolahti...

 • Disclosure feat. Eliza Doolittle - You & Me. Tästä kirjoittelinkin jo aiemmin, mutta eipä ole vieläkään kulunut puhki tämä tune! Ei, vaikka on ollut päiviä, jolloin on soinut vain ja ainoastaan tämä repeatilla. Heh.

 • Vanbot - Hold This Moment. Aika pitkälti Robynin ja ehkä vähän Ellie Gouldinginkin jalanjäljissä mennään, mikä ei ole lainkaan huono juttu. Kunnon voimadiskopoppia, jes!

 • Editors - A Ton Of Love. Ooh, vanha kunnon Editors on palannut! Edellisen levyn elektrohäröilylle en lämmennyt sitten yhtään. Älkää ymmärtäkö väärin - rakastan elektrohäröilyä, mutta se ei sopinut kyllä Editorsille sitten lainkaan. Rokkaavalle Editorsille näytän peukkua!

 • Mystery Jets - Someone Purer. Miten on olemassa jotain näin i h a n a a ?! Mulla kihoaa kyyneleet silmiin joka kerta, kun kuuntelen tätä. "Cut out my lonely heart / and bury it in the snow / Nothing really means nothing / is the saddest thing I know / So deliver me from sin / and give me rock and roll." Oih!

 • Jessie Ware feat. Sampha - Valentine. Pimputi pimputi ja Jessien ääni, oijoi!

 • Pimeys - Veli. Pimeyden pari kertaa livenä nähneenä on pakko sanoa, että meininki on ihan mieletön ja tässä on potentiaalia koko Suomen suosikiksi! Muut on jo menneet -esikoisalbumi on tasavahva ja erittäin, erittäin jees! Hehkutusta! Olavi Uusivirran sanoin: "Bändillä ei ole mitään halua pysyä marginaalissa eikä elitistimeininkiä menestyksen esteenä. Heillä on varmasti tavoitteena tehdä musiikkia ennemmin koko kansalle kuin pienelle mutta uskolliselle, Suvilahdessa viihtyvälle kansanosalle."
 
 • The National - Graceless. Tarvitseeko tämä perusteluja? Ei mielestäni. Vannon ikuista rakkautta tätä bändiä kohtaan.

Löytyikö mitään kuunneltavaa???

8 kommenttia:

 1. Laitoin just kaikki tuntemattomat näistä queueueueueen ja alan kuunnella >:--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. YEAH BABY !!! itsehän olen kuunnellut pelkkää beyoncéa tänään........ :--D

   Poista
 2. "ja tähän löytyy osuvat tanssiliikkeetkin... " Hahah. :------D

  Mutta kiva lista, kamalasti kaikkea uutta hyvänkuuloista! :---) Vaikka The Nationalia oisit mun puolesta voinut tunkea koko listan täyteenkin! Ja Håkan Hellströmistä isot ruotsipojot! Pistol on kyllä musta vielä Street Hustleakin parempi biisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehheh, meinasin mainita sut ihan nimeltäkin, mutta sit muistelin että et ollu niin otettu siitä kunniasta, että oisit keksiny ne liikkeet... :--D

   ja mietin ihan hetken, että en ois julkaissu listaa ollenkaan, sanonu vaan et kuunnelkaa the nationalin uutta :DDD håkan on ihana! <3____<3

   Poista
 3. Psssst. Jos Get Lucky iskee (meikän ehdoton kesätanssifiilistelybiisi kyl!) niin täs ois erittäin hieno coveri Daughterilta! Se on ihana.

  http://hypem.com/track/1w6ew/Daughter+-+Get+Lucky+%28Daft+Punk+cover%29

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, joo oon ton jo kuullutkin! :-) ja itse asiassa ton coverin ansiosta opin tykkäämään alkuperäisversiosta, kun aluks vähän nihkeilin sen suhteen :--D tuu jo pian fiilistelemään kesää mun kaaaaaaaaaa!!!

   Poista
 4. pimeyttä pittää meni kuuntelee ny heti, ehkä se pääsee aurinkolistalle .... uutki hyvii, tuttuja, ihania

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pimeydeltä ainakin pari biisiä sopii oikein hyvin aurinkolistalle, hih. jeejee :--)

   Poista