17.5.2013

Mind the gap - pt. III

ldn01

ldn02

ldn03

ldn04

ldn06

ldn08

ldn09

ldn10

ldn13

ldn14

ldn16

ldn17

ldn19

ldn18

ldn20

ldn21


Lisää Lontoo-paloja!

Saavuin torstai-iltana niin myöhään Lontooseen, ettei jaksettu muuta kuin käydä syömässä pienessä italialaisessa ravintolassa, joita löytyi kymmenittäin hostellimme lähistöltä.

Oli riemukasta nähdä Suvia, kun edellisestä kerrasta oli ehtinyt vierähtää jo melkein vuosi. Suvi oli kerennyt seikkailla ympäri Etelä-Amerikkaa ja Eurooppaa, joten juttua riitti.

Aika nopeasti kuitenkin kutsuivat hostellin kolmikerroksiset sängyt, me "päästiin" tietty sinne kaikista ylimpään kerrokseen...

Perjantaina kierrettiin British Museum, koska se sattui olemaan melkein naapurissa. Löysin unelmieni kengät (kts. viides kuva) ja opin, että Venus-patsaalla oli top-knot hairstyle.

Käytiin St. Martin in the Fields -kirkon alakerrassa syömässä, hyvin ruokalamainen mesta, mutta symppis. Parasta apple crumblea, mmm.

Metsästettiin mulle lämpimämpää huivia, koska Lontoossa oli kylmempi mitä odotin. Kaikissa kaupoissa myytiin kuitenkin vain ohuita keväthuiveja, hmph.

Hätävarahuivi onneksi löytyi ja käytiin tsekkaamassa Piccadilly Circuskin. En kyllä tajua miten se on niin nähtävyys, pelkkiä mainoksia, öhh.

Sitten tietysti fish'n'chipsejä hipubissa, jossa istuttiin kuin näyteikkunassa. Saatiin monta hymyä ja tanssiesitystä ohikulkijoilta ja autokuskeilta kuitenkin.

Ilta päättyi säälittävään yritykseen löytää joku kiva yömenomesta, mutta yritykseksi jäi. Ehdittiin juoda yhdet ennen kuin se baari sulkeutui, niin että mitäs ihmettä. Mutta ei aina voikaan onnistua, heh.


To be continued...


Psst! Part I & part II & matkalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti