2.7.2013

Could it be easy to start over?

june_playlist

Jeaah, vihdoin on taas aikaa kirjoitella tännekin!


Mun mielestä ainakin Beyoncé, PÄÄ KII ja Bonobo sopivat oikein mainiosti samalle soittolistalle.

Kuuntele ainakin nämä:

  • Beyoncé - Schoolin' Life. Mun Beyoncé-fanius alkaa kasvaa jo huolestuttaviin mittoihin. Tai sitten ei, en ole ihan varma. Ennen kuuntelin muutamaa tiettyä kappaletta semmoisina erityispäivinä, kun itsetunto oli saanut ehkä vähän kolauksia tai muuta. Nyt päätin kokeilla, kestänkö kokonaisen albumin Queen B:tä ja hitsit, 4 on hemmetin hyvä levy. "I'm a freak all day, all night." Niin mäkin Beyoncé, niin mäkin.

  • Disclosure feat. London Grammar - Help Me Lose My Mind. Kaikki Disclosuren singlejulkaisut on tainneet löytyä mun soittolistoilta, joten ei ihme, että tykästyin kovin niiden esikoisalbumiin. Hitsin hyvä tanssi- ja juoksulenkkilevy! Tää biisi on ollut todella ahkerassa soitossa, eikä tätä saa kulumaan puhki millään.

  • Studio Killers - Who Is In Your Heart Now? & When We Were Lovers. Joo, se Jennykin on kyllä kova biisi, mutta nää kaks, oijoi! Eka on hieman surumielinenkin fiilistelybiisi ja toinen sopii täydellisesti hikiseen kesädiskoiluun.


  • PÄÄ KII - Kylän pahalla puolella. Kyllä, mulla kesti just tasan näin kauan saada aikaiseksi kuunnella PÄÄ KIIn samanniminen esikoinen. Aavistelin kyllä, että saattaisin siitä tykätä mutten arvannutkaan, että näin paljon! Aivan saatanallisen kova levy!

  • Avicii feat. Aloe Blacc - Wake Me Up. Vaikken yleensä kuuntele radiota, roadtripillä soi autossa YLEX ja kun kuulin tän kappaleen, en voinut ajatella muuta, kuin että "kenen tää ääni on??". Selvisi, että Aloe Blaccin ja olin hyvin yllättynyt. Oon tainnut aliarvioida sen täysin I Need A Dollar-renkutuksen takia. En tykkää tän biisin partymeiningistä, musta tää ois parempi sellaisena kuin se on ekan minuutin ajan. Mutta tää ääni.

  • Haim - Honey & I. Voitte olla varmoja, että kaikki, mitä Haimin siskokset julkaisevat, tulee löytymään mun listoilta. Että sitä kokonaista levyä odotellessa...

  • Austra - Forgive Me. Austran Lose It on edelleen sellainen biisi, että se on pakko kuunnella joka kerta, kun sen olemassaolon muistaa. Lauluääni on mahtava ja uusi levy erittäin jees.

  • Scandinavian Music Group - Balladi 1. Tää tuskin tarvitsee yhtään enempää selityksiä. Kesä. Känni. Kesäkänni. Kesä kännissä. Juuh, semmosta.

  • Bonobo feat. Cornelia - Pieces. Tämä on niin kaunis, että itkettää. "In this deep hole of shame / I've got secrets buried / In this deep hole of shame / There is no one to call".

Sellaista tällä kertaa. Rakkaudesta musiikkiin. Ja Beyoncéen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti