19.7.2013

POSTCARDS & SWEET TUNES

tatet


uhanaa


Mua aina hieman ahdistaa, kun jossain kysytään, että mitä harrastan. Koska musta tuntuu, etten varsinaisesti harrasta oikein mitään. Joskus aikoinaan harrastamani trumpetin soitto ja koripallo ovat helppoja, selkeitä vastauksia. On toki monia asioita, joita tykkään tehdä vapaa-ajallani, mutten osaa lukea niitä harrastuksiksi. Tuntuu hassulta kutsua säännöllisen epäsäännöllistä lenkkeilyä, harvakseltaan tapahtuvaa leipomista tai valokuvaamista (koska nykyään useimmiten kuvaan puhelimella...) harrastukseksi.

Joku päivä kuitenkin jäin miettimään, että se, mitä teen mielelläni ihan jatkuvasti, on uuden musiikin löytäminen ja soittolistojen tekeminen. Jee, mulla siis on harrastus!

Toinen asia, minkä tajusin on, että taidankin keräillä postikortteja. Kuvittelin, etten keräile mitään, en samaan tapaan kuin mummoni, jolla on jo varmaan satoja elefanttikoriste-esineitä. Tykkään kuitenkin napata mukaani etenkin ulkomailta kaikenlaisia mainosflyereita ja muita kortteja. Mm. museoiden kaupat on täynnä ihanuuksia!

Jeps, crazy card lady täällä hei, mutta ainakin mulla soi hyvät musat!


PS. Tamperelaiset huomio! Tänään ja huomenna Valoa Pop Up-ilmaiskonsertti Laikunlavalla. Siis ilmainen!! Menkää kuuntelemaan hyvää livemusiikkia!

2 kommenttia:

  1. Just hyvä harrastus! Kivat Uhanan kortit siellä :---))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no nii munkin mielestä! :--) uhana on ihana :)))

      Poista