2.8.2013

11 x 3 + 10 = 2/2 HAASTE

Juuuuh! Tiedän, että lupasin jatkoa piakkoin haastepostauksen ensimmäiselle osalle mutta kuinkas kävikään...

Olen kyllä vastaillut näihin kysymyksiin pikkuhiljaa, mutta kesti näköjään kolme ja puoli kuukautta julkaista vastaukset, haha!

Säännöt löytyy ekasta osasta ja kuvituksena taas jotain arkistojen helmiä...

flow2011
 Tässä olen Flow'ssa 2011, Ranskasta palanneena ja poseeraan polaroid-kameran kanssa, jaahas. (Jee pian taas Flow!!)

Kiitos Hildur Katarina Limén!

1. Oletko onnellinen? Oon mä kyllä. Yritän ainakin. Ja onneksi mulla on muistutus aina mukana.
2. Mistä haaveilet? Eihän ne toteudu, jos ne sanoo ääneen, vai miten se meni? Ja toisaalta, mistä edes aloittaisin. Pieniä ja suuria haaveita on niin paljon. Tällä hetkellä ehkä eniten siitä, että pääsen ongelmitta Kanadaan.
3. Viisi asiaa, joista pidät itsessäsi. Jaksan innostua ja ihmetellä maailmaa. Osaan iloita pienistä asioista. En hötkyile turhista. Osaan leipoa hyvää porkkanakakkua. Pidän siitä, että pidän itsestäni aika paljon nykyään.
4. Mitä odotat tulevaisuudelta? Seikkailuja, uusia mielenkiintoisia ihmisiä ja paikkoja, mahdollisuuksia, maailmankuvan avartumista.
5. Millaisista ihmisistä pidät/kiinnostut/millaisia ihmisiä ihailet? Ystävällisistä, fiksuista, hauskoista, rohkeista, aidoista, keskustelukykyisistä, rennoista, toisia kunnioittavista ja mukavista ihmisistä. Hyvistä tyypeistä!
6. Jos saisit muuttaa yhden asian menneeltä vuodelta, mitä muuttaisit? Olisin vaihtanut pääainetta jo silloin.
7. Minkä taidon haluaisit oppia? Haluaisin osata hoitaa asiat ilman viime hetken paniikkia, kunnolla ajoissa.
8. Mikä eläin olisit? Miksi? Koala. Sellaisena mut esiteltiin oman protuleirini loppujuhlassa ja aika osuvasti mielestäni. Sellainen pehmoinen köllöttelijä ja eukalyptuksen syöjä.
9. Millainen elokuva sinusta voitaisiin tehdä? Jos olisi keksitty sellainen kamera, joka tallentaisi hetket täysin samalla tavalla, kuin itse näen ne silmilläni, niin elokuva olisi kokoelma sellaisia hetkiä, kun ihmettelee vain, kuinka uskomattoman kaunis, raaka, herkkä, raju, pehmeä, kova, yksinkertainen ja monimutkainen tämä maailma onkaan, jossa me eletään. Se elokuva ois kyllä aika outo varmasti ja tosi taiteellinen, juuh.
10.Vaikuttavin kirja, jonka olet lukenut? Lionel Shriverin Poikani Kevin.

zola2011
Tämäkin parin vuoden takaa, Helsingin metron liukuportaissa eräs siideripissis menossa katsomaan Zola Jesusta Tavastialle.

Jaahas, toinen haastaja on näköjään jo ehtinyt poistaa bloginsa tai vaihtaa osoitetta, en ainakaan löytänyt enää sinne? Höh, kiitos kuitenkin, taisit olla Janita nimeltäsi!

1. Mikä on paras kesämuistosi ja miksi? En edelleenkään lakkaa ihmettelemästä sitä, kun viime kesänä yritin suunnistaa Helsingissä Garden Partyihin Regina Spektoria katsomaan ja olin kävelemässä ihan väärään suuntaan, kun joku huudahtaa nimeni ja se on eräs tyttö, jonka olin viimeksi nähnyt Pariisissa kauan aikaa sitten ja sillä on sama suunta kavereidensa kanssa kuin mullakin. Siitä sitten jatkettiin yhtä matkaa ja hitsit kun oli hauskaa! En nyt tiedä, onko tämä paras-ikinä-muisto, mutta hyvä muisto kuitenkin.
2. Millainen on ensi kesäsi suunnitelma? Protuleirin ohjausta, festareita, kavereita, Suomi-roadtrip, jäätelöä, mansikoita, pyöräilyä, aurinkoa, uimista ja sopivasti töitä. (Aika hyvin on suunnitelma toteutunut!)
3. Mikä on mielestäsi parasta kesässä? Festarit!!! Ja että on lämmin (jos on) ja sellainen tietty huolettomuuden tunne, voi vaan mennä milloin ja miten ja minne vaan (silloin kun ei ole töitä..).
4. Millainen on ensi kesäsi tyyli? Ajattelin opetella käyttämään pitkiä hameita tänä kesänä. (Ja siinä olen onnistunut! Hyvä minä!)
5. Mikä on mielestäsi paras jäätelömaku ja miksi? Löysin uuden lempparin Tampereen Minetti Jäätelön kojusta - piña colada, ai että on hyvää! (Ja tuo Minetti Jäätelö, paras ja halvin (!!) jätskipaikka Tampereella, ehdottomasti!)
6. Jos saisit tehdä lomamatkan välittämästä rahasta, millaisen matkan tekisit? No voi apua! Lomamatkasta tulee kyllä mieleen sellainen auringossa löllimisloma ja sellainen olis kyllä kieltämättä aika jees. Mutta toisaalta, jos joku maksais mut tällä hetkellä minne vaan, niin taitaisin lähteä New Yorkiin.
7. Jos voittaisit lotossa, mitä tekisit? Ei ainakaan tarvitsisi tehdä töitä opiskelujen ohessa, heh. Hmm, ehkä ihan ekana lähtisin jollekin maailmanympärysmatkalle. Ja ostaisin vanhemmille jotain superia.
8. Onko sinulla unelmia ja jos on niin millaisia? Totta kai on! Kamalaa, jos ei olisi!
9. Kuvaile mieleisesi unelmatreffit! Voi apua. Riippuu niin tyypistä. Mutta unelmatreffit ois varmaan semmoset, että klikkais aivan kympillä sen toisen kanssa ja puhuttais vaan kun ois niin paljon sanottavaa. Ja sit välillä ei puhuttais koska ei tartteis, oltais vaan mut meillä ois kivaa koska viihdyttäis niin hyvin toistemme seurassa. Ja lässynlässynlää. Mieleisen ihmisen kanssa ne on aina unelmatreffit, hih!
10. Mikä on lähitulevaisuuden haaveesi/toiveesi? Että ehdin saada viisumin Kanadaan ajoissa.
11. Mitä ottaisit autiolle saarelle mukaan, jos saisit kolme asiaa ottaa mukaan ja miksi? Ah, klassikko! Tulentekovälineet. Sellaisen musiikkisoittimen täynnä musiikkia, joka toimisi aurinkoenergialla tai jollain muulla, mitä siellä saarella olisi. Ja hmm, kirjaston, hah. Olisi kerrankin aikaa vaan lukea, oi oi.

Huhhei, siinäpä olis! Ja kukaan tuskin enää koskaan haastaa mua mihinkään, koska oon niin hidas vastaamaan, haha!

Niin ja en enää kehtaa haastaa ketään, kun tää vähän niinkuin meni jo tää juttu... No mut pusipusi kuitenkin ja toivottavasti edes jotakuta kiinnosti!

4 kommenttia:

 1. mitä sä nyt siis opiskelet? luulin että ranskaa? :o (en tiedä onko sun tyylistä, mutta olis kiva jos kertoisit enemmän yliopisto-opiskeluista, terveisin abi joka yrittää päättää mihin hakis!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siis ranskaa edelleen, mut haluaisin vaihtaa sosiaalitieteisiin jossain vaiheessa! siis opiskella antropologiaa tai sukupuolentutkimusta tai molempia :--) hmm en tiiä oonko paras kertomaan yliopisto-opiskelusta sillä tällä hetkellä en tykkää siitä yhtään, mut se johtuu varmasti siitä et ranskan opiskelu yliopistotasolla ei oo mun juttu.. kaikki kielitiede ja kielen historia blaaaah. mutta ehkä voisin jotain joskus höpistä jos innostun! kiitos ideasta! :--)

   Poista
 2. vaikutat kovin sydämelliseltä ja hyvältä tyypiltä! juttujasi on ilo lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huih, kiitos ja kyllä mä haluaisin ainakin kuvitella olevani ihan kelpo tyyppi, hih! ja kiva näitä juttuja on myös kirjoitella ja puuhailla, ihan mahtavaa että jotkut tykkää seuraillakin! puspus!

   Poista