27.8.2013

How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard


vodkacupcakes:

sohipsteromg:

my favourite movie <3

like crazy
aseaofquotes:

Pascal Mercier, Night Train to Lisbon

{Click the images for sources}


Otsikkoon viitaten, kai sitä vähintään kerran elämässään pitää siteerata Nalle Puhia. Nyt sekin siis on tehty.

Niin.

Ja nyt mä sitten lähden.

Olen aika sanaton.

Nähdään toivottavasti pian!

Montrealissa.

10 kommenttia:

 1. Iso kasa onnea matkaan! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, nyt sitä onnea tarvitaan, jos milloinkaan!

   Poista
 2. MTL!!! oi vitsi, oonpa kade. lähdin sieltä seitsemän vuotta sitten, ja kaipaan päivittäin takaisin. nauti niin paljon kaikesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oo, onko jotain montreal/kanada-vinkkejä??

   Poista
  2. siitä mun lähdöstä on jo niin vietävän kauan, että kaikki paikat on ehtiny muuttua sataan kertaan! :) asuin trois-rivièresissä eli suunnilleen 140 km päässä montréalista, tosin kävin siellä aika usein.

   jos nyt pääsisin matkaan, kävisin ehdottomasti jossain amérintiaanireservaatissa (vissiin aika kitsch ja touristique, mutta hei, inkkareita!!!), en oo ihan varma, missä kaikkialla niitä sijaitsee ja missä nykyään saa käydä. montréalissa siisteintä on kaikki alakulttuurit ja kaksikielisyyden fiilistely. plus voin vaan kuvitella, millaisia baareja ja keikkapaikkoja löydät, paikallinen musakulttuuri on parasta maailmassa. ja ainakin silloin, kun olin québecissä, siellä on paljon kaikkea solidaarisuusilmauksia ja mielenosoituksia, joihin osallistui mielellään ihan sen yleisen tunnelman takia...

   québec cityssä suosittelen museoita ja kattomassa siellä päin la chute montmorencya. hei ja ehdottomasti kävisin semmosella baleineristeilyllä!

   (ei ole tottakaan, miten minun suomeni huononee vain ajatellessa ranskankielisiä paikkoja...)

   Poista
  3. hei kiitos älyttömästi näistä vinkeistä! saattavat hyvinkin tulla tarpeeseen :--) musaskenestä oonkin kuullut paljon hyvää, en malta oottaa että pääsen kattomaan kaikkia keikkoja hih :))

   Poista
 3. hyvää matkaa! ja tervetuloa montrealiin, itse oon ehtinyt viikon aikana kovasti rakastua tähän kaupunkiin... :> harmi vaan et huomenna matka jatkuu, mä oon menossa vaihtoon québeciin. mun piti laittaa sulle jotain viestiä jos vaikka oisit halunnut nähdä toisen suomalaisen vaihtarin täällä mut en sitten muka uskaltanut... mut superihana blogi, en oo kai aiemmin kommaillut mitään vaikka pitkään oon lukenut! :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei todellakin haluun tavata!! kunhan sinne joskus pääsen... taidan kuitenkin vierailla siellä quebec cityssäkin niin voit sit vaikka esitellä paikkoja hih! :--)

   Poista
 4. IIk odottelen niin innoissani milloin postailet sieltä! toivottavasti kaikki mennyt hyvin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noo itse asiassa ei ihan putkeen ja oottelen itsekin innolla mitä sieltä sitten kirjoittelen... haha.

   Poista