14.9.2013

If I am lost it's only for a little while


Täällä ollaan!

Montrealissa nimittäin.

Vuorokauden ympäri kestäneen matkustamisen (Jyväskylä-Helsinki-Amsterdam-Montreal) jälkeen piti jonottaa pari tuntia Immigration-toimistossa, ajaa nelisenkymmentä minuuttia bussilla keskustaan ja löytää vielä hostellillekin. Jonne lopulta pääsin kahden avuliaan ranskalaisen jättimäisellä autolla.

Ihmiset on täällä niin ihanan auttavaisia, että mun sydän sulaa.

Olen ehtinyt jo käydä yliopistolla ilmoittautumassa, kiivetä Mont Royalille, nähdä pesukarhuja (!!!), illallistaa Chinatownissa ja tanssia latinorytmejä kuubalaisten kanssa. Ison osan ajasta olen kuitenkin kykkinyt hostellilla vahtaamassa asuntoilmoituksia netissä.

Tuuri kävi ainakin hostellihuonekavereiden suhteen, venäläisestä Annasta ja saksalaisesta Katarinasta on ollut hurjasti apua. Ja seuraa. Kuvittelin hengailevani ypöyksin ainakin ensimmäiset pari viikkoa, mutta ei siltä kyllä näytä, huh!

Mulla on yllättävänkin hyvä olla.

Oon ehkä vähän hukassa, mutten kovin kauaa.

6 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Toivottavasti jatkuu hyvin. :)

  VastaaPoista
 2. Aaaaa miten siistiä! Oon jotenkin vähän liianki innoissani ja messissä, ku pääsitki sinne nyt, ja ootan kaikkia Montreal-juttuja! Sillä välin kuuntelen tätä: http://www.youtube.com/watch?v=TV1r4m8c9SI hihihihi :---)

  you little charmer

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uuh paras biisi!!! jeah, ihanaa että oot innoissas koska mäkin oon!!!! saisinpa vaan asunnon sillee sormia napsauttamalla niin kaikki olis täydellistä :-----)

   Poista
 3. ihanaa että olet viimein päässyt sinne!
  voisitko vielä kertoo tarkemmin, että siis lähditkö koulun kautta vaihtoon vai mitä menit sinne tekemäään? en ole varma onko mulla oikea käsitys tästä :D ja onko sulla suunnitelmissa olla siellä vuosi vai?
  mutta anyway oli matkan tarkoitus ja kesto mikä tahansa, täällä ainakin yksi, joka innolla odottelee sun postauksia sieltä päin maailmaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka! oon siis yliopiston kautta täällä vaihdossa. suomessa opiskelen tampereen yliopistossa ja täällä université de montréalissa. paluulippu on varattu kesäkuun alkuun joten sinne asti ajattelin täällä olla :-)

   Poista