25.9.2013

Let me know when you're lonely, babe

happy01
happy02

Asioita, joista iloitsen tällä hetkellä:

~ Tämä kynsilakka, joka saa kynnet näyttämään siltä kuin niissä olisi tähtipölyä.

~ Ajatusten muistiin kirjoittaminen. Mukana kulkee aina valkokantinen muistikirja listoja ja nopeita hutaisuja varten, jonka lisäksi kirjoitan päiväkirjaa pipopäisen jääkarhun vartioitavaksi kun on enemmän aikaa ja asiaa. Kalenteriin yritän muistaa kirjata ylös juttuja, jotta muistaisin mitä, missä ja milloin jotain tapahtuu.

~ Norjalaisen, Lontoossa asustavan Mariellin hjartesmil-blogi. Saa elämän näyttämään helpolta ja yksinkertaisen kauniilta, mutta uskaltaa kirjoittaa ikävistäkin asioista.

~ Róisín Murphyn Overpowered-levy, jota on tullut popitettua ahkerasti viime aikoina. Kuulen kaikuja nuoresta Madonnasta, hitsin kova tanssittaja!

~ Montreal. Tapahtumat, keikkatarjonta, uudet tuttavuudet, metromatkat... Kaikki on uutta ja jännittävää, jopa ruokakaupassa käynti. Tää oli kyllä niin nappivalinta mulle!


6 kommenttia:

 1. eikä miten ihana kynsilakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on ihan täydellinen, huh! ihanin minkä oon ikinä omistanut!!

   Poista
 2. AAA ihaninta kynsilakkaa varmaan ikinä! Mistä toi karhupäiväkirja on? :-) Ja törkeen kivoja kuvia tuolla hjartesmil blogissa. Ota paljon kuvia siellä. Ei oo oikeein minkäänlaista käsitystä, että miltä siellä näyttää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih niinpä, tää kynsilakka on kyllä superkiva! karhuvihkon ostin viime keväänä lontoosta, muistaakseni tate modernin museokaupasta :-) ja koitan muistaa kantaa kameraa mukana, mutta liian usein se unohtuu tai reppu on jo muuten liian täynnä. onneksi puhelimellakin tulee räpsittyä jonkin verran :--)

   Poista
 3. aaaah toi kynsilakka!! mun pitää varmaan vaan tyytyä sekoittelemaan Ginan glitterlakkoja keskenään ja toivoa että saisin jotain noin nättiä aikaan :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. omat sekoitukset kuulostaa just hyvältä, eipähän kellään muulla oo tismalleen samanlaista lakkaa! :-D

   Poista