17.11.2013

We'll laugh until our ribs get tough

IMG_20131019_013420
IMG_20131101_155809
IMG_20131103_154645
IMG_20131116_225417

Kivoja asioita:

- (Dokumentti)elokuvat. Maanantaitraditioksi on muodostunut Cinema Politica Concordia-yliopistolla, laadukkaita dokkareita ilmaiseksi, jes! Parhaillaan täällä myös meneillään ranskankielisen elokuvan festarit (Cinemania), eiliselle ei enää saatu lippuja mutta tänään illalla mennään katsomaan closing film. Koko ensi viikko luultavasti ravataan dokkarifestareilla (RIDM), kun arkisin ennen viittä opiskelijat pääsee ilmaiseksi katsomaan näytöksiä.

- Sivukadulta sattumalta löytynyt meksikolainen ravintola, josta sai hurjan määrän fajitaksia ja jättimäisen margaritan viidellätoista CADilla.

- Joulusuunnitelmat. Vaikka yleensä karsastan liikaa jouluintoilua, niin nyt alan jo olla innoissani aatoksi suunnitellusta superillallisesta sekä joulupäivän leffalöhöilystä. Myös joulua edeltäville päiville on alettu laatimaan Suuria Suunnitelmia, heh.

- Electro Swing. Tämä tuskin on ainoastaan montrealilainen erikoisuus, mutta täällä electro swing-bileet on hyvin suosittuja. En tiedä swingistä tippaakaan, mutta kummasti onnistuttiin tanssimaan itsemme hikeen viime perjantaina.

- Ystävät, joiden luokse pääsee yöksi, jos ei jaksa seikkailla yöbussilla kotiin illan päätteeksi. (Eräässä paikassa vierashuonetta kutsutaan nykyään nimellä Roosa's room...)

- Kunnon brunssit ja tyypit, jotka jonottaa sun takia yli tunnin brunssipaikkaan, koska satuit nukkumaan pommiin...

- Lorde. En varmasti ole ensimmäinen, joka hehkuttaa Lordea, mutta tää muikkeli on kyllä ansainnut kaiken hypen.


(but that will never be enough)

2 kommenttia: