25.2.2014

COOL VIDEOS

Viileitä videoita ihanilta ja inspiroivilta ihmisiltä. Täältä pesee:


Kaikkien bloggaajien oma anthem, onpahan ainakin tarpeeksi psykedeelinen! Ja sit kaikki yhdessä: "She's cool, she's hip, she's bip the punky chip with the saucy dip".FKA Twigs on kaikin puolin niin uskomattoman upea, etten vaan tajua miten se on mahdollista! Uutena vuotena ois ollu Meksikossa festarit, joilla esiintyi mm. Twigs ja Grimes, ja oli aika lähellä, että olisin ostanut lipun sinne, mutta sitten mentiinkin Nykiin (mikä ei huono vaihtoehto sekään). Mutta toivon todella, että FKA Twigs tulisi esim. Flow'hun elokuussa...Twin Shadow'n The Smiths-coveri yhdessä Friends-yhtyeen laulajan Samantha Urbanin kanssa. Tykkään tästä versiosta kovasti ja videokin sopii siihen kuin nakutettu. En ole vielä kerinnyt tutustua muihin Twin Shadow'n UNDER THE CVRS-sarjan covereihin, mutta varmaan kannattaisi jos ne on lähellekään yhtä hyviä kuin tämä.Angel Haze pesee kyllä kaikki mitäänsanomattomat, diivailevat azeliabanksit sata nolla. Nyt vihdoin albumikin ulkona, pitääkin kuunnella se piakkoin! ***TRIGGER WARNING***Surullista mutta totta on, että edelleen vaatii suurta rohkeutta julkisuuden henkilöiltä (toki muiltakin) olla avoimesti omia itsejään ja kaapista tulo on suurikin tapahtuma. Ellen Page-fani olen ollut Junosta lähtien ja tämä puhe vain vahvisti mun käsitystä siitä symppiksenä tyyppinä.HAIMin tytöt tanssimassa, onko mitään parempaa? Tää biisi on yksi mun suosikeista Days Are Gone-albumilta ja oon erityisen iloinen, että nää tulee taas Suomeen ensi kesänä (Ilosaarirock, täältä tullaan!).Ahh, tässä on kaikki. Miehiä korkkareissa tanssimassa Spice Girlsin tahtiin Pariisissa. Love love love.Ihanista ihanin St. Vincent futiskikkailemassa!

8 kommenttia:

 1. Ihana inspiroiva lista, kiitos tosi paljon! Tällästä oon kaivannut :) Oon itsekin väsännyt muutaman videon jos kiinnostaa, löytyy mun portfoliosivuilta video art -osiosta http://millaruuska.wix.com/portfolio

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee ollos hyvä, kiva kuulla! pitääpä käydä kurkkimassa noita sun videoita kunhan ehdin! :--)

   Poista
 2. Jee, ihania videoita :-) Angle Haze on kyllä niin asennemuidu!!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, angel jos joku on asennemuija!<3

   Poista
 3. itekin oon nähnyt ton ellen pagen videon. se on niin koskettava!

  VastaaPoista
 4. aaaaa vitsit rakastin tuota Haimin videota jokaisella solulla, kun joskus keskellä yötä katsoin sen ja hymyilin varmaan ihan hölmön näköisenä koko ajan. sama spice boysseille !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, ne kyllä pistää hymyilyttämään! :--)

   Poista