28.3.2014

Chet Faker + kevät + blogisuositusHelkkarin Chet Faker! Helkkari soikoon, kun pidät mua hereillä käsittämättömiin aikoihin käsittämättömän hunajaisella äänelläsi.

No, annan ehkä anteeksi, koska oot aika ihana kuitenkin.

(♡ I wanna make you move with confidence ♡)


http://hannufresco.blogspot.ca/2014/03/welcome-monday-morning-you-came-way-too.html


Tässä myös kevätmietteitä à la toisen partasuun Que sera, sera-blogista bongattuna. Satun blogia lukiessa mulle tulee aina jotenkin seesteinen ja toiveikas olo, ilahduttava uusi löytö siis ja kehoitankin tutustumaan!


PS. Kertokaa mulle jotain kivaa, jooko? Vaikka että mikä sai teidät hymyilemään tänään.

16 kommenttia:

 1. Jännä video! Hmm, oon vasta heränny, niin hullusti ei oo kerenny tapahtua, mut oli kivaa loikoilla Matiaksen kanssa sängyssä ja halailla ja pussailla. :--) P.S. Kun tuut Suomeen niin vois harkita verenluovutusta ja sit tatskaa (jos oot vielä ottamassa jotain)! Harmittaa, kun 2013 oli tatuoinniton vuosi. :--(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heii mullekki cuddle buddy nyyyt! haen jonku noista kissoista tänne mun viekkuu hahahha 8-----) musta tuntuu et en saa hetkeen luovuttaa verta ku oon sen verta reissaillu yms yms. tatskan haluaisin ottaa jo täällä mut toisaalta voisin nekin rahat käyttää matkustamiseen hmm hmmmmmmmm. mut siis jos rahaa löytyy nii mikä ettei, tatskojaaaaaaa!!

   Poista
  2. Kissat <3 <3 Joo onhan se aika pitkä kielto kun elelee kaukomailla, mut joskus sit ainaki!! Uu siellähän vois olla kyl vaikka mitä artisteja!

   Poista
 2. heräsin siihen kun kissa juoksi ympäri kotia innoissaan, ja aurinko ja hidas ja vapaa aamu, nää asiat tekee tosi onnelliseksi ja saa hymyilemään. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja ei vitsit mikä ääni! todellakin hunajainen

   Poista
  2. mä heräsin siihen kun mama cat mourusi täysiä mun oven takana :---) (täällä on siis kolme kissaa, äiti ja kaks sen babyä). aurinko pistää kyllä hymyilyttämään, harmi et mun huoneessa ei oo ikkunaa :---D no, se toisaalta saa liikkeelle aika tehokkaasti kun pitää poistua ulos nähdäkseen auringon :))

   Poista
 3. Tänään hymytti tuo sinun edellinen postaus ja muutenki tämä blogi, tästä jos mistä tulee toiveikas olo, semmonen että elämä voi sittenkin olla aika helkkarin siistiä. vähän myös katkera ja kateellinen olo, mut tietysti sen siisteyden eteen pitää jotain tehdäkin, ihan ite. chet faker on huippu ja lähes poikkeuksetta kaikki muuki mitä kuuntelet! jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vouu apua mikä kommentti, kiitos tuhannesti ja sata pusua sinne! ja elämä ON ihan helkkarin siistiä, kunhan osaa keskittyä näkemään sen tosiasian :------) JEE! ♡

   Poista
 4. Mua hymyilytti se, et kämppis palasi viimein kotiin postilaatikon avaimen kanssa ja sain sun kortin!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. olet sen ansainnut, ihanuus! :--)

   Poista
 6. Minut sai tänään hymyilemään:

  - Pusu-Roosan ihanat blogijutut, joita oli rästissä ja tänään lueskelin <3
  - Chet Faker
  - Que sera, sera -blogiin tutustuminen
  - Flow festivalin uudet julkistukset, FKA TWIGS ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ <3 <3 <3
  - Suomen aikainen kevätsää (sori vaan Montreal-Roosa, täällä ei oo ollut lunta viikkokausiin :P )

  Ikävä!! You are a great girl ja voit esittää niitä tanssimuuveja meidän häissä sitten, hankitaan jotain hienoja legginsejä ja kuvataan sulle oma tanssivideo :D :D Pus Puss!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äää ihana riikka! sait mut hymyilemään leveästi! ja siis en kestä, et fka twigs tulee flowhun OIKEESTI siis mitäää!!!!!!!! varmaan pyörryn kun nään sen livenä. oon kyllä niin innoissani teidän häistä, ettei mitään rajaa!!! säästelen mun parhaimmat muuvssit sinne hahahaha :---*

   Poista
 7. tää tulee nyt vähän myöhässä mutta kerron silti! Tänään kivointa oli aamulla huomata että ulkona oli satanut, katupöly vähän laskeutuu niin allerginen nuha kiittää. Kivointa on myös että on perjantai ja viikonloppu! ja illalla voin juoda parhaimman ystäväni kanssa halpaa skumppaa ja parannella maailmaa pitkästä aikaa! Ihanaa viikonloppua :* !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, kuulostaa ihan mahtavalta! toivottavasti oli yhtä kiva viikonloppu kuin odotitkin :--*

   Poista