25.3.2014

♡ SKY ♡


This total babe on repeat.

>>>

Could have been my anything, now everything's embarrassing.

4 kommenttia:

 1. Instant girl crush!! Tykästyin kovasti. Sopivan yksinkertainen ja menevä, herkullisia elementtejä. Jotenkin tulee ihanat ysärityttöbändivibat.

  Kiitos muuten kovasti kortista - se oli mieletön piriste <3 Hihih miustakin olis huippua tavata joskus :--)) Vaikutat myös mahtavalta tyypiltä. Kenties innostun kirjottamaan siulle takasinkin! Ihanaa ja aurinkoista loppuviikkoa :-*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee toi biisi on ah niin hyvä aijaii! sopivan yksinkertainen todellakin, kevyen kiva mut silti siinä on joku koukku :---)

   hihii, korttia oli kiva kirjoitella, mukava kuulla että oli mieluinen :--) jännityksellä odotan, jospa vastaus kolahtaisi joku päivä postilaatikkoon! ;--) auringonpaistetta sinnekin!

   Poista
 2. Oh gosh!! miten multa on voinut mennä tää mimmi ihan ohi?? AH, rakkautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä muistan kuulleeni tän mimmin nimen monia kertoja mut koska tätä ei löytyny spottarista koskaan nii en sit vaivautunu ettimään muualtakaan ja nyt törmäsin jossain blogissa tähän ja ai hitsit!! mut siis tääkin video on näköjään julkaistu joskus pari vuotta sitten jo, mitäs mitäs! no mut, parempi myöhään kuin ei milloinkaan jne jne ;-----) nyt kuunnellaan senkin edestä!

   Poista