24.3.2014

THIS JUST IN !!Tiiän, että just postasin kasan asennemimmien musavideoita, mutta en vaan voi olla jakamatta tätä!

Bongasin tämän sad songs for dirty lovers-blogista ja ai hitto, J. Lo kyllä räjäytti pankin nyt!! Video on niiiiin mahtava kaikin puolin, että oon tapittanut sen jo ainakin kahdeksan kertaa. Biisikin alkaa kuulostaa pelottavan tarttuvalta...

Tsekatkaa itse, väittäisin että aamun voisi aloittaa huonomminkin...

8 kommenttia:

 1. Aika siisti! Täytyy sanoa että kun postasit tän Facebookiin, luulin että sun FB-tili oli kaapattu jossain bileissä tms :D Ei voi J.Lo tehdä uskottavaa musiikkia! Viime aikoina on kyl monet naisartistit ottaneet tän asian omakseen (Beyonce teki sen kyl parhaiten <3) mikä on kyl aina hyvä juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahaa, en kyllä ihmettele yhtään! mäkin olin toooodella ennakkoluuloinen, enkä välttämättä ois katsonut koko videota jos se ois tullu vastaan just jossain fb-seinällä. meinasin otsikoida tän, et "j.lo teki beyoncét" :DDDDD jos ei muuta, niin ainakin tää on musta askel parempaan suuntaan.

   Poista
 2. Muhun ei uponnut nyt kyllä ollenkaan. Ei biisi eikä video.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä tarviikkaan, kaikki jutut ei uppoo kaikkiin. muhun osu ja uppos kyllä täysillä!

   Poista
  2. Oisin varmaan toki voinut vähän perustella jo tuossa edellisessä kommentissa jo, hehs. Toki saat tykätä, mutta minen haluaisi nähdä sitä feminisminä, että käännetään yhtä sukupuolta objektivoiva ja alistava tilanne vaan toisin päin. Se on yksi niitä harhaluuloja, mistä feministejä usein syytetään. Ei me haluta muuttaa epätasa-arvoa epätasa-arvoksi, vaan päästä siitä eroon kokonaan.

   Mut nyt täytyy myöntää, että kyllähän se jäi aika pahasti soimaan päähän kun toisen kerran kuunteli.

   Poista
  3. mäkin olisin varmasti voinut selittää tarkemmin, miksi mua niin ilahdutti tuo video. sen takia, että noinkin suuren luokan artisti kuin jlo oikeasti tarttuu tuollaiseen epäkohtaan ja osoittaa sen ja käyttää jopa sanaa "objectify". pohdin näitä juttuja paljon kun heräsi keskustelua sandra beijerin niotillfem-blogissa sandran killfredageista, joista sain idean postata niitä omia "mieskollaasejani". mun mielestä yhteiskunnassa, joka vähättelee ja stigmatisoi naisen seksuaalisuutta on tärkeää tuoda esiin, että nainenkin voi haluta seksiä ja olla horny. koska me ollaan niin totuttu ja pidetään nomaalina alastonta tai vähäpukeista naisvartaloa, on musta tärkeää kääntää joskus roolit ympäri. esim. näistä löytyy hyviä ajatuksia:

   http://linusfremin.wordpress.com/2011/02/01/att-kla-av-man-som-feministisk-strategi/

   "Om vi tror att samhället inte kommer att bli mycket mindre sexualiserat, kan en lika sexualiserad manskropp som kvinnokropp i alla fall göra att den ständiga sexigheten inte enbart blir kvinnans samhällsbörda."

   http://maleobjects.tumblr.com/tagged/text

   http://rodeo.net/niotillfem/2013/12/answers-to-past-weeks-comments-6/

   Poista
 3. Hitsi, mietin tätä jo eilen ja nyt miun oli ihan pakko sitten tulla heittämään oma kommenttini :D Pelkään, että kuulostan liian slutsheimaajalta kun kirjoitan tän, mutta se ei todellakaan ole tarkoitukseni... Kirjoittaessasi asennemimmeistä ja potin räjäyttämisestä totta puhuen luulin, että videolla olisi tehty jotakin oikeasti uraauurtavaa ja erilaista, kuten vaikkapa että naista, eli tässä tapauksessa J.Lo:ta ja tämän vartaloa ei olisi käytetty videossa myyntitarkoituksissa OLLENKAAN, mikä tässä videossa toteutui siis aivan samalla tapaa kuin aina aikaisemminkin. Miun silmääni video näytti siis hyvin samalta, kuin naisen videot tähänkin asti. Tisseissä ja pyllyissä (niin naisten kuin miestenkään) ei ole mitään vikaa enkä ketään ole kivittämässä niiden esittelemisestä, mut oha ne vähän nähtyjä jo. Painotan vielä, että naisella olkoon siis täysi vapaus käyttää ja näyttää vartaloaan miten tykkää, eikä kenelläkään pitäisi olla oikeutta ruveta tuomitsemaan. Miun mielestäni siltikin oikeasti asennemimmi veisi välillä huomion myös kokonaan muihin juttuihin ja silloinhan se potti vasta räjähtelisikin, jos J.Lo:n kaltainenkin naisartisti ei joku kerta laittaiskaan itseään ja pintaansa keskiöön vaan jotakin ihan muuta. Tässä videossa oli taustalla ihan hauska ajatus miehen esineellistämisestä vaihteeksi ja ehkä jonkinnäköinen kaiho musavideobisnekseen tasa-arvoon sitä kautta, mutta ei käy kieltäminen: tisseillähän sekin idis loppujen lopuksi kuorrutettiin.

  Huaah oon puhunut! Ja kuten vastailit tuossa ylempänä, kaikkien juttujen ei tarvii upota kaikkiin mistä oon täysin samaa mieltä, eikä tämä siis ollut mikään henkilökohtainen hyökkäys siun mielipidettäsi kohtaan, miulla vaan tuli pakottava tarve vastavuoroisesti kertoa, että millaisia ajatuksia miulla heräsi :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, että kerroit mielipiteesi! ja oon kyllä samaa mieltä, että viesti olisi ollut ehkä voimakkaampi, jos naiset tuossa videossa ois olleet näyttämättä paljasta pintaa ollenkaan. ehkä. mutta sit taas toisaalta, naisilla oli tuossa videossa siltikin enemmän vaatetta päällä kuin noilla mallimiehillä. ja kerrankin naiset oli aktiivisia toimijoita ja miehet passiivisia. ja seksi myy, se on fakta, vaikka se onkin jo niin nähty. mikä musta oli huomion arvoista tuossa videolla, oli tosiaan se, että kerrankin ne puolipukeiset propsit siellä taustalla oli miehiä, eikä naisia. tän ois voinut viedä toki pidemmällekin, esim ton miesräppärin taustalla ois voinu olla tanssijamiehiä yms. ja eihän toi video mikään täydellinen feministinen kannanotta todellakaan ole, mutta pieni askel parempaan suuntaan mielestäni. mutta ei tuo ongelmaton ole, esim. lähes kaikki noista miehistä on melkoisen vaaleita ja vartalomalli on sama kaikilla yms yms.

   Poista