5.4.2014

Samaistuttavia kirjoituksia

http://www.lily.fi/blogit/mangomalen/hiton-tunteet


Rosa Meriläinen: Hyvinvoivan naisen selittämätön paha olo

"Kyllä ihmisellä saa olla uuden ja tuntemattoman jano. Saa hamuta. Se ei ole pilkan, vaan kannustuksen asia. Ihan turha siinä vieressä alkaa päsmäröidä, että ole kiitollinen kun kaikki asiat on hyvin. Jos on paha olo, kaikki asiat eivät ole hyvin."


Mangomalen: Hiton tunteet

"Ei, minua ei sureta se, että lähden jonnekin. Minua surettaa se, mistä lähden pois."


Lady N: Ollapa introvertti ekstroverttien maailmassa

"Miksi puhua jatkuvasti joutavia, jos voi olla mieluummin hiljaa? Miksi maailmassa täytyy olla jatkuvasti puheensorinaa, keskeneräisiksi jääneitä ajatuksia tai huonosti perusteltuja mielipiteitä? Yhtä hyvä on keskittyä olemaan hiljaa omissa ajatuksissaan."


Kuva: Mangomalen

4 kommenttia:

 1. Vanha suomalainen kansanviisauskin kannustaa mieluummin olemaan hiljaa kuin puhumaan turhia. Hiljaisuus on välillä ihan hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hiljaisuus on hyvästä joo mutta sellaisesta juroudesta ja itsensä näkymättömiin häivyttämisestä ja turhasta vaatimattomuudesta ois musta ihan hyväkin välillä päästä eroon. on eri asia olla hiljaa, kun ei ole oikeasti mitään sanomista kuin vaikkapa avata suu silloin, kun huomaa itseään tai jotakuta toista kohdeltavan epäkunnioittavasti. tätä tuskin edes hait takaa, mulle vaan jotenkin särähti korvaan toi "suomalainen kansanviisaus" vaikken ees tiedä minkä takia, hmm. aika monesti niillä hiljaisilla olisi enemmän sanottavaa kuin ainaisilla hölöttäjillä. mutta kukin tyylillään! :--)

   Poista
 2. Olipas hyviä kirjoituksia, kiitos vaan linkkaamisesta! Fiksuja naisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eipä kestä! ihania, viisaita naisia todellakin!

   Poista