9.4.2014

Soittolista 03/14: Lucky I got what I want

march_2014_playlist

Hupsista, hieman myöhässä tämän listan kanssa mutta joskus käy näin. Ässä lista kuitenkin, kantsii kuunnella ja sillee.

Kuuntele ainakin nämä:

The Jezabels - Look Of Love. Rakastuin The Jezabelsiin palavasti joskus pari vuotta sitten muistaakseni, mutta timanttisten EP:iden jälkeen esikoisalbumi Prisoner oli melkoinen pettymys. Tämä uudempi The Brink jaksoi kuitenkin innostaa heti alusta alkaen ja etenkin tämä Look Of Love, tää oikein huutaa kesää.

Jungle - Busy Earnin'. Hehkutinkohan Junglea vielä tarpeeksi? Jos en, niin tässä lisää: aivan mielettömänkreisimahtavahuippuviileäupeaparas bändi. Tulee Flow'hunkin, jessssss!

ANAYE feat. Gabriel Gassi - Boom $nap Clap. "No diet no worries I just don't go with it." Falafelista laulavat tyypit saa mun rakkauden aivan automaattisesti.

Iggy Azalea - Work. Tajusin Iggyn olemassaolon varmasti valovuosia kaikkien muiden jälkeen mutta nyt seuraan kiinnostuksella, mitä seuraavaksi tapahtuu.

High Highs - A Real Hero (Loveless Remix). Elikkäs, A Real Hero on Collegen ja Electric Youthin biisi, joka tuli suurimmalle osalle tunnetuksi varmastikin Drive-elokuvan myötä. Tässä siis High Highsin cover, josta Loveless on tehnyt remixin. Oliko tarpeeksi monimutkaista?

Jhené Aiko feat. Childish Gambino - Bed Peace. Aika söpöläisiä nämä kaksi.

Washed Out - It All Feels Right. Washed Outin levy Paracosm toimii jostain syystä ihan älyttömän hyvin mulla opiskelumusiikkina. Ei vie liikaa huomiota mutta pitää hereillä, haha.

Regina - Soitan sitten sinulle. Tässä on jotenkin kaikki tän talven fiilikset. En ole koskaan ollut mikään henkeen ja vereen Regina-fani, vasta niiden viimeisimmälle levylle sytyin kunnolla, mutta nyt jotenkin oon alkanut löytää näitä varhaisempia biisejä yksi kerrallaan ja ne osuu jotenkin niin sopiviin hetkiin, että ihan pelottaa.

MØ - Dust Is Gone. Kaikkihan tästä mööööstä nyt puhuu. Mäkin odotin No Mythologies To Follow-levyä semi-innoissani, mutta jotenkin musta tuntuu, että kaikki parhaimmat biisit oli jo ehditty julkaista sinkkuina ja EP:illä joten jäi vähän valju maku suuhun tosta albumista. Hyvähän se on, ei siinä, mutta nääääääh. Tää Dust Is Gone jaksoi innostaa!

Ji Nilsson - I'm Her. Jotenkin kieroutuneella tavalla kiehtovan omistushaluinen ja hiukkasen creepy biisi mut joku tässä on.

LE YOUTH - C O O L. "This song makes you cool." Jep jep, I wish.

Sky Ferreira - Everything Is Embarrassing. Tää on edelleenkin vaan ihan mielettömän koukuttava biisi. Night Time, My Time -albumi ei kokonaisuudessaan oikein iskenyt, vaikka sillä täydellinen nimi onkin.

Chet Faker - Talk Is Cheap. Voi Chet, tui tui.

How To Dress Well - Words I Don't Remember. Saanen esitellä tulevan aviomieheni, Tom Krellin. (Joko uskotte??)


Yllä olevat biisit linkattu Youtubeen/Soundcloudiin jos ne sieltä löytyivät, koko lista löytyy Spotifysta kuvaa klikkaamalla tai tästä!

2 kommenttia:

 1. Jee nämä lähtee soittoon nyt heti! Tällä kertaa ei ollut yhtään tuttua biisiä mukana, mikä on hyvä koska uusi musa on parasta!
  Käy ihmeessä tsekkaamassa myös mun kevätsoittolista :--)
  http://jeannierocks.blogspot.fi/2014/04/mar-i-want-to-dance-like-her-like.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uusi musa on parasta, todellakin! pitääpä käydä kurkkimassa myös sun listaa :---)

   Poista