1.5.2014

Soittolista 04/14: Bring all your dreams to me

APRIL 2014 playlist

April's heartbeats siinä soittolistan muodossa: klik! Olosuhteiden pakosta piti hieman muuttaa designia tällä kertaa, mutta vaihteluhan tunnetusti virkistää yms. Soittolistan sisältö on kuitenkin yhtä laadukasta (?) kuin ennenkin!

Kuuntele ainakin nämä:

Chet Faker - To Me. Chetin vasta julkaistu albumi on ihan huippu, oijoi. Karamellia musiikin muodossa.

Lykke Li - Gunshot. Lykken uutta levyä odotin ihan hurjasti, enkä pettynyt muuhun kuin sen lyhyeen kestoon. Mutta miksipä turhaan mitään lisäkebiisejä väkisin sinne tunkemaan kun voi tuottaa vähemmän mutta puhdasta kultaa. En osaa nimetä mun lempparibiisiä, tällä hetkellä se on Gunshot, huomenna todennäköisesti jokin muu.

The War On Drugs - An Ocean In Between The Waves. En useinkaan jaksa innostua mistään progeilusta koska mua se vaan tylsistyttää, mutta The War On Drugsin kohdalla teen poikkeuksen. Muistan kuunnelleeni tätä uutta Lost In The Dream-levyä jostain ennakkoon, eikä se silloin oikein iskenyt. Uusi mahdollisuus kuitenkin kannatti, aivan loistavaa musiikkia kaikenlaiseen fiilistelyyn, toimii todistetusti myös hölkkälenkillä, uskokaa tai älkää!

SOHN - Artifice. Olen ehtinyt kuunnella SOHNin hiljattain julkaistua Tremors-levyä vasta ihan liian vähän mutta voin jo sanoa, että kova on!

Sky Ferreira - You're Not The One. Luulin, ettei Everything Is Embarrassing-biisin lisäksi muut Skyn biisit muhun uppoa, kunnes löysin itseni fiilistelemästä tätä ihan kympillä.

How To Dress Well - Repeat Pleasure & Suicide Dream 2. Mitäpä tähän enää lisäämään, mun sydän on viety aivan totaalisesti. Tosin vasta nyt tutustuin debyyttialbumiin, joka on hieman kokeellisempaa kuin uudempi tuotanto, mutta tykkään etenkin siitä, miten Idolsista ponnahtaneen Jordin Sparksin listahitti No Air on saatu tuonne Suicide Dream 2:seen sopimaan.

Wet - Dreams. Jaksaa hurmata edelleen.

RAC feat. Kele & MNDR - Let Go. Bloc Partyn Kele Okereke on mun kultapoju How To Dress Wellin Tomin lisäksi, joten en ollut yhtään ihmeissäni, kun tykästyin tähän biisiin.

Silvana Imam - I•M•A•M. Silvana Imam yhdistelee räppeihinsä ruotsia ja arabiaa ja onnistuu kuulostamaan uhmakkaan vakuuttavalta. Power pussies hell yeah!

Minnie Riperton - Young Willing And Able. Musta tuntuu, että mun pitäis jotenkin selittää tätä, mutta mitäs turhia, jo biisin nimi kertoo kaiken oleellisen. Bongattu Lauralta!

2 kommenttia:

  1. itkettää ku oot nii hyvä kuuntelemaa musiikkia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itkettää kun maailmassa on niin paljon hyvää musiikkia, mitä kuunnella! <3

      Poista