15.6.2014

SOITTOLISTA 05/14

may_2014_playlist


No nyt! Juu, ollaan jo kesäkuun puolessa välissä, mutta mä nyt aattelin vielä julkaista tän toukokuun soittolistan... Luulin todella, etten saa toukokuun listaa tehtyä ollenkaan, koska koko kuu meni enemmän tai vähemmän reissaillessa, eikä uuden musiikin löytämiselle ollut kaikista otollisimmat ajat. Mutta lista muodostuikin ja onpa siellä sellaistakin musaa, johon en varmasti olisi törmännyt ilman matkailua.

Julkaisu venyi rehellisesti sanottuna sen takia, että mulla oli inspiraatio täysin kateissa tuon soittolistan "kansikuvan" (vai mikä lie onkaan) kanssa. Hölmö syy ehkä, mutta niin nyt pääsi käymään. En tiedä, onko tuo simppeliäkin simppelimpi tyyli se, johon päädyn jatkossakin, mutta nyt se saa kelvata.

Kuuntele ainakin nämä:

Les Hay Babies - Chu pas une femme à marier. Tämän bongasin Rogersvillessä, New Brunswickissä, jossa olin töissä ranskalaisen kaverini kanssa luomufarmilla ja meidän hostilla oli pöydällä joku ilmaisjakelulehti, jonka kannessa nää heinäbeibit olivat. Laulavat siis chiacin murteella, joka sekoittaa englantia ja ranskaa iloisesti keskenään. Ihastuin ihan totaalisesti näiden folkkimeininkeihin, oih!!

Juun feat. Sam Smith - When It's Alright (HEYHEY's Grand Piano Remix). Tämän löysin, kun odotin vimmatusti, että Sam Smithin debyyttilevy tulisi Spottariin (eipä näy vieläkään, hmph!). Aika disko, mutta just hyvällä tavalla!

Years & Years - Eyes Shut. Tähän tykästyin, kun kuuntelin Linn Wibergin loistavaa SUGARCOATED WOUNDS-listaa.

Témé Tan - Darling. Tämän brysseliläisen ihanuuden löysin Brysselissä vaihdossa olevan Auran kautta. Ihan huippu ja kuulemma livenä vieläkin parempi, mitä ei ole vaikea uskoa.

Iggy Azalea feat. T.I. - Change Your Life. Yritin kovasti pitää Iggy Azalean The New Classic-abumista, mutta useamman kerran kuuntelun jälkeen mun oli pakko todeta, että muhun nyt uppoavat ainoastaan Work ja tämä Change Your Life, kaikissa muissa etenkin sanoitukset tökkivät liiaksi.

Little Children - Falling. Ei mitään hajua enää, mistä tämän bändin äkkäsin, mutta löytyy ainakin monia sellaisia rauhallisia fiilistelybiisejä, tää Falling on ehkä yksi nopeatempoisimmista kappaleista yhtyeeltä.

Ji Nilsson - Heartbreakfree. Joku näissä Ji:n biiseissä iskee, vaikka välillä mietin, onko nää jotenkin liian naiiveja ja söpösteleviä, mut sit toisaalta, joskus saa ollakin!

Jessy Lanza - Pull My Hair Back. Oi oi oi, ihana Jessy! Aivan käsittämättömän kovia biisejä löytyy muikkelilta!

Laurel - Shells. Vielä odottelen Laurelilta sellaista täysin killeriä biisiä, tuntuu, että tykkään sen demoista enemmän kuin näistä "virallisista" julkaisuista, mutta tää Shells kyllä pääsee jo lähelle!

Röyksopp & Robyn - Monument. Röyksopp ja Robyn taas kimpassa ja eihän voi muuta odottaa kuin priimakamaa.

Sophie - Bipp. "I can make you feel better if you let me."

>>>

Biisit linkattu Youtubeen/Soundcloudiin, koko lista löytyy Spotifysta, aiemmat soittolistat playlist-tägin takaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti