8.8.2014

THE SEA

http://chondrocytes.tumblr.com/post/71836297137
somerollingstone:(via @jenavitale)
boyirl:AW13 Lookbook (Rapha)Jake Stangel
http://induccionalahipnosis.tumblr.com/post/79562067583/la-habana-cuba-taken-by-me
http://stefanysite.tumblr.com/post/93893948518
https://www.flickr.com/photos/cabinadelafoto/
cuprikorn:room talk by deersummer on Flickr.
http://blog.jameschororos.com/post/80044506432/fire-tonight-in-greenpoint
be-a-serial-killer:hyposocial:unwisely:vintage❀  vintage & nature blog  ❀Vintage Paradise
hellacious-earth:Vintage // Nature
https://www.flickr.com/photos/yllparisienne/12288148196/
http://picaet.tumblr.com/
<Click the images for sources>


"I am the sea and nobody owns me."


(Lauloi Peppi Pitkätossu animaation tunnarissa + melkein jo unohdin Tumblrin olemassaolon.)

8 kommenttia:

 1. mielettömii kuviii ja ihana quote pus <3

  VastaaPoista
 2. jooOoooOo toi lainaus on liian ihana, rakastin tota sarjaa niin paljon pienenä. meillä tais olla se englannista tuotuna nauhalla tai jotain koska muistan että en ees ymmärtäny englannista mitään mutta lauloin silti mukana. myöhemmin katoin sitä varmaan jossai mökillä ja ihana nostalgia! Astrid Lindgren on kyllä maailman ihanin, seuraavaa tatskaa ku on tässä miettiny ni on kaikki sen tarinat pyöriny mielessä, että joskos sieltä löytyis jotain ideoita kun oli niin tärkeä osa lapsuutta (ja juu Veljeni Leijonamieli edelleen yks ihan lempi kirjoista)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en muista oonko kattonu just tota versiota pepistä, ainakin niitä oikeilla ihmisnäyttelijöillä näyteltyjä versioita kylläkin! :--D mäkin keksin seuraavan (tai sitä seuraavan) tatskan osittain ton lausahduksen perusteella, se tosin on meri-aiheinen, eikä peppi-aiheinen :))) ääää ku kamala tatskakuume!!! haluun toteuttaa kaikki ideat hetinyt!!

   Poista
 3. oi noi kuvat. mun pitäis opetella käyttää mun tumblr mut on jotenkin vaa jääny:( sieltä löytyy kyl aina niin kivoja kuvia.
  http://amandaapamanda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla pinterest on alkanu salakavalasti viedä huomion tumblrilta, vaikka aika eri tarkotuksiin niitä käytänkin. ja toisinaan tumblr melkein tuntuu jo liian teiniltä, ehkä oon vaan tulossa vanhaksi hoho :---D mutta ihanien kuvien katselua en lopeta ikinä!!!

   Poista
 4. No vitsin ihana Peppi! Ja ihan mahtavia tunnelmia kuvissa jälleen. Kivaa kun postailet näin ahkerasti (itsellä kesä on koitunut ihan blogin välikuolemaksi)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. peppi on paras! asennemuija!! hjoo oon vähän hämmästellyt itsekin miten sitä juttua oikein piisaa mutta antaa piisata siis! :--D mutta hyvää onneksi jaksaa oottaa, joten älä huoli vaikka just nyt ei jaksaiskaan postailla :--* kivempi lukea sellaisia oikeasti ilolla tehtyjä juttuja kuin väkisin kiireessä väännettyjä.

   Poista