26.1.2015

SOITTOLISTA 12/14 + TOP 100 vuodelta 2014

bisous roosa playlist 12/14Tässäpä siis vielä viime vuoden vika lista!

Kuuntele ainakin nämä:

Reino Nordin feat. Paperi T - Viereen. Oon aika valikoiva räpin suhteen ja etenkin suomiräpin suhteen. Paperi T kuitenkin on ehtinyt jo vakuuttaa mut ja ei yhtään pahalta kuulosta tämä Reinon kanssa duunailtu biisi.

Future Islands - A Dream of You and Me. Tätä hehkutinkin jo aiemmin, enkä ole vieläkään kyllästynyt! Koko levyä jaksaa kuunnella, eikä yksikään biisi tunnu turhalta. Lempparit vaihtelee lähes joka kuuntelukerralla, mutta useimmiten eniten iskee tämä kyseinen kappale sekä Sun in the Morning, koska loputon rakkaus vaskipuhaltimiin.

Childish Gambino - Pop Thieves (Make It Feel Good). Ihanan juustoinen söpöilybiisi.

Jhené Aiko - W.A.Y.S. Jhené Aikon myötä tutustuin termiin PBR&B ja näyttäis siltä, että aika monet mun lemppariartistit menee kyseiseen kategoriaan hahhaa! (Itse PBR-bisse on aika mitäänsanomattoman makuista vesilitkua, mutta joo, halpaa heh!)

Javeon - Give Up. Tajuttoman koukuttava biitti, melkein mahdotonta olla paikoillaan kun tää alkaa soida.

Purity Ring - push pull. Tätä tuli kuunneltua monet kerrat, kun deadlinet puski päälle ennen joululomaa.

Aino Venna - I Forgot You. Uutta Aino Vennaa! Siis kokonainen levyllinen uutta Aino Vennaa, jee! Ei ehkä iskenyt samalla volyymilla kuin debyytti aikoinaan, mutta mä vaan niin rakastan Ainon tummaa ääntä, ah!

Half Moon Run - Full Circle. Tätä muistan monen montrealilaisen kaverini hehkuttaneen, onhan bändi Motrealista lähtöisin. Pitää kuunnella vielä enemmänkin, mutta ainakin tähän biisiin tykästyin kovin.

St. South - Slacks. En ole enää varma, mutta muistaakseni törmäsin St. Southiin ensin SoundCloudissa, jossa bongasin tyypin tekemän coverin Lorden The Love Clubista ja olin että mitäs mitäs, kukas tää on ja löysin onneksi pari kappaletta myös spottarin puolelta.

Låpsley - Falling Short. Ihana, ihana Låpsley! Tälle mimmille jos kenelle toivon suotuisaa urakehitystä musiikkimaailmassa!


+++Siinäpä myös soittolistan muodossa mun viime vuoden 100 soitetuinta biisiä!

Mun viisi kuunnelluinta artistia olivat:
1. How To Dress Well
2. FKA Twigs
3. Scandinavian Music Group
4. Lykke Li
5. Jungle

Täällä voit tarkastella omaa musiikkivuottasi 2014 Spotifyssa.

>>>

Aiemmat soittolistat löydät Spotifysta sekä playlist-tunnisteen takaa.

2 kommenttia:

  1. Tulee vähän myöhässä tää kommentti, mutta tosi paljon samoja suosikkeja meillä, joten pitääkin alkaa seurailemaan sun vinkkauksia tiiviimmin :)! Musta tuo spotifyn vuosikatsaus oli jotenkin tosi kiva, ikinä ennen ollut edes kuullut indietronica termistä mutta se oli sen mukaan kuunnelluin genre omalta osaltani. Kiitti ihanasta blogista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jes, kiva kuulla! sullakin siis selkeästi hyvä musamaku ;---) joo mustakin toi vuosikatsaus oli tosi kiva ja tota top 100-listaa oli mielenkiintosta tutkia :---) noi genrejutut on aina vähän hassuja vaikka ymmärrän kyllä pointin kunhan ei ota niitä liian vakavasti :)) mäkään en oo aiemmin kuullut mistään indietronicasta mutta ihan käypä termi varmasti :--D

      Poista