25.2.2015

SOITTOLISTA / JAN15

calendar05



Vuodet vaihtuu, kuukausittaiset soittolistat pysyy! Tässä tulisi vuoden 2015 ensimmäinen soittolista, olkaas niin hyvät! (Taas myöhässä huuuups!)

Kuuntele ainakin nämä:

Tkay Maidza - Switch Lanes. Kivan mukaansatempaavaa räbää.

MADE IN HEIGHTS - Ghosts. Tätä luukutin kerran koko päivän siivotessani, toimii! (Myös muutenkin kuin siivotessa, heh!)

Montgomery - Dust. Kuulasta poppia, koko New Clear War on ihana.

Tinashe feat. A$AP Rocky - Pretend. Juustoisinta juustoa mitä löytyy, just silleen ku mää tykkään.

Bomba Estéreo - Pure Love. Jes, kerrankin listalla muunkinkielistä musiikkia, kuin ainaista enkkua! (Vaikka okei, onhan täällä lähes aina myös suomen-, ruotsin-, ja joskus jopa ranskankielistä musiikkiakin.) Tähän kolumbialaiseen bändiin törmäsin sattumalta Youtubessa ja ihastuin heti!

Young Karin - Rolling Stone. Annukan vinkkaamaa kovaa kamaa Islannista!

Petit Fantôme - Young Lion. Sarjassamme täysin random bändi, jota bongasin ystävän ex-kämppiksen kuuntelevan spottarissa. Mutta ilahdun aina suuresti, kun löydän kuuntelemisen arvoista ranskakielistä musaa, koska sitä löytää yllättävän harvoin...

Too Many Zooz - Turtledactyl. Tämä oudolta kuulostava bändi ilmeisesti tulossa juhannuksena Valtteri-festareille Tampereelle, jostain niiden Facebookista tämän kai huomasin. Tätä kuvailtiin muistaakseni jotenkin niin, että tekisivät elektrotyylistä musaa vaskisoittimilla, joten totta kai kiinnostuin!

Susanne Sundfor - Delirious. Susanne Sundfor on ihanan mahtipontinen ja laulut on täynnä suurta tunnetta. (Uusi levykin jo kerkesi ilmestyä, siitä lisää helmikuun soittiksella!)

Josef Salvat - Open Season. Muistan kuunnelleeni Josef Salvatin Hustleria joskus aiemminkin, mutta oli päässyt unohtumaan ja nyt löysin hänet uudelleen, jee!

Kerkko Koskinen Kollektiivi - Ole tyytyväinen nuorena. Rakastan sitä, kuinka häpeilemättömän keski-ikäinen KKK on, eikä edes yritä olla millään tapaa cool tai trendikäs. Koskisen musiikkimaisema on täysin oma maailmansa, joka on mullekin välillä hieman liikaa, mutta jokin tässä vetoaa.

Sun Kil Moon - Carissa. Sun Kil Moonissa kannattaa kuunnella sanoituksia ja jokin tässä vetoaa ihan täysillä, kappaleet on kuin pieniä novelleja tai muita lyhyitä tarinoita. Hurmaavaa!

Flight Facilities feat. Reggie Watts - Sunshine. Hyvän mielen svengibiisi. Monet ehkä muistavat Flight Facilitiesin Crave You-biisin, nyt ois tarjolla kokonainen levyllinen tyyppien musaa. Ehkä kokonaisuudessaan vähän sillisalaattia, mutta hyvää sellaista.

Aurora - Eilisen aurinko. Täytyy myöntää, että olin todella epäluuloinen Auroran musiikkia kohtaan. En ole mikään maailman suurin reggae-fani, vaikka ihan hauskaa se välillä onkin. Mutta suomi-reggae on aika nounou, koska siitä tulee mieleen lähinnä Jukka Poika, ugh. Mutta Auroran levy onkin tosi symppis ja jotenkin fressi ja helpostitykättävä.

Counting Crows - Colorblind. Katsokaa se Mommy-elokuva, niin ymmärrätte.

Céline Dion - On ne change pas. Kts. edellinen. Enpä olisi uskonut joku päivä luukuttavani Célineä näin antaumuksella.

>>>

Soittolista löytyy kokonaisuudessaan Spotifysta, aiemmat soittolistat löydät täältä!

4 kommenttia:

  1. Hei täytyy kiittää sua tuosta kalenterinväsäämispostauksesta ja näiden kuukausittaisten taideteosten esiintymisistä kuvissa! Ennen Ravintolapäivää painiskelin jäätävän "kuinka pistää hinnat nätisti näkyville" -kriisin kanssa ja sun askarteluista inspiroituneena tein samantyyliset vesiväriympyräiset jokaisen tarjottavan leivonnaisen värimaailmaa mukaileviksi :--) johan näytti hintalaput ja tarjottavien nimet kiinnostavammilta.

    Kalenterin apinointi houkuttais myös kovasti, mutta tän sun lopputuloksen jälkeen kynnys aloittaa on melkosen suuri. Nää on niin ihanan huolettomia ja minimalistisia mutta silti siistejä, että saisin luultavasti vuosisadan neuroosin, kun koittaisin tehdä yhtä kivannäkösiä kuukausinäkymiä :--)

    Oot huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei vitsit, siistiä!! tuli varmasti kivan näköiset hintalaput :--) ja kokeile ihmeessä kalenteriakin, just hyvä jos siitä tulee enempi omannäköinen! :-)

      voi että, tulipa hyvä mieli tästä kommentista, kiitos! oot huippu itsekin! :--*

      Poista
  2. Koin Mommyn yhtä kovaa kun sä ja musiikit mitä siinä oli tuo kylmiä väreitä. AH, onneks on olemassa Xavierin kaltaisia superlahjakkuuksia, vaikka kateekshan se myöskin käy, kun itse about saman ikäisenä ei oo saanut iiihan yhtä hienoja asioita aikaseks...heh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mommy on vaan niin päänräjäyttävä, huh huh! ja joo, hieman kyllä kieltämättä tulee alemmuuskompleksi xavierin ansioita katsoessa...... mutta onhan tässä vielä koko loppuelämä aikaa tehdä kaikkea! ;--D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.